Kartta

Halvat lennot Dubaihin

Dubai – Äärimmäisyyksien kaupunki

Kameleita ja luksusautoja rinnakkain? Ei se ole kangastusta – se on Dubai. Joskus jopa liian uskomatonta ollakseen totta.

Historia ja nähtävyydet

Pistäytyminen Dubain museossa antaa sinulle väläyksen kaupungin kiehtovasta historiasta. Voit vierailla myös Sheik Saeed Al Maktoumsin kotigalleriassa, jossa on mahdollista tutustua menneeseen vanhojen valokuvien kautta. Hieman Dubain ulkopuolella sijaitsevat suositut nähtävyydet kaksoskeitaat Khawanij ja Awir. Huikea Dubai Fountainin vesishow Las Vegasin tyyliin on myös ehdoton nähtävyys. Hengästyttävä pilvenpiirtäjä Burj Khalifa on maailman korkein rakennus, korkeudeltaan 828 metriä.

Ruoka ja juoma

Dubain ruokamaailmassa kohtaavat sen kaksi äärimmäisyyttä: superrikkaat ja rutiköyhät. Kulinaristisia nautintoja on siis saatavilla sekä maailmanluokan gourmet-ravintoloista että katujen pikaruokaloista. Julkkiskokkien Gary Rhodesin ja Gordon Ramsayn ravintolat löydät Grosvenor House ja Hilton Dubai Creek -hotelleista. Herkullista kiinalaista on tarjolla Norble Housessa. Al Dhiyafah Road on sen sijaan budjettimatkalaisen herkuttelukeidas katuruokapaikkoineen.Muun muassa Sidra ja Pars Iranian Kitchen ovat tutustumisen arvoisia. Kannattaa muistaa, että alkoholia on saatavilla ainoastaan lisensoiduissa ravintoloissa ja hotelleissa.

Shoppailu & vapaa-aika

Tosiasia on, että shoppailtavaa Dubaissa riittää! On vain valintakysymys käyttääkö viikkonsa luottokorttia vinguttaen vai rannalla paahtaen. Ostoskeskukset ovat järjettömän kokoisia. Tällaisia komplekseja ovat muun muassa Mall of the Emirates ja Dubai Mall, joka on maailman suurin ostoskeskus. Jos sen sijaan shoppailumaraton ei kiinnosta, voi aina siirtyä lepäämään johonkin Dubain hotelleiden uima-allasalueista. Myös merivesi piristää kummasti, kun lämpötilat kohoavat jopa 37 asteeseen.

Milloin Dubaihin?

Paras aika matkustaa Dubaihin on lokakuusta toukokuuhun, jolloin ei ole tukahduttavan kuuma. Talvisesongit ovat olleet esimerkiksi suomalaisten suuressa suosiossa.

Ilmasto

Dubaissa on alitrooppinen ja kuiva ilmasto, joten sateetonta säätä on tarjolla melkein ympäri vuoden. Jos tuskaisen hikinen kuumuus ei innosta, Dubaihin kannattaa suunnata loka-toukokuussa. Lämpötilat vaihtelevat 22–32 asteen välillä. Kesä-syyskuussa lämpötilat nousevat lähes 50 asteeseen ja kosteusprosentti on 90.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Dubaihin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten.
Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Dubaista löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Dubai lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.