Kartta

Halvat lennot Oulusta Lanzarotelle

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Lanzarote

Edullisin paluuhinta viime kuussa

383 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 4829 kilometriä

8h 25min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Lanzarote

1 lentokenttä

Näin löydät lennot Oulusta Lanzarotelle

Suomalaisten suosikki Lanzarote tarjoaa lämpöä ympäri vuoden, mikä tekee siitä takuuvarmasti aurinkoisen kohteen. Meidän kauttamme voit etsiä lentoja Oulusta Lanzarotelle usealla eri tavalla. Avualias Hintavahtimme lähettää sinulle hintahälytyksen sähköpostiisi, kun lentohinnat Lanzarotelle muuttuvat ja Paras aika varata -työkalullamme takaa nimensä mukaisesti aina parhaimmat ajat varata lennot Oulusta Lanzarotelle. Lue matka-artikkeleistamme Lanzarotesta lisää, kuten mitkä ovat alueen parhaimmat perhehotellit ja mistä sieltä löytyy alueen upein musta hiekkaranta.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Oulusta Lanzarotelle

Lentoja Oulusta Lanzaroteen lentävät muun muassa muun muassa Iberia ja sen kanssa yhteistyössä lentävät lentoyhtiöt.

Kun lähdet matkaan Oulun lentoasemalta

Vaikka olisit saapumassa ensimmäistä kertaa Oulun lentoasemalle, niin ei huolta. Oulun lentoasema sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Oulun keskustasta ja sinne kulkee useita eri bussiyhteyksiä, kuten linjat 8 ja 9. Lentoasemalla lentojasi Oulusta Lanzarotelle odotellessasi voit istahtaa kahville Oulu Cafe -kahvilaan tai shoppailla Tax free -tuotteita.

Kun saavut Lanzarotelle

Lanzaroten saaren päälentokenttä sijaitsee vain 10 minuutin päässä Arrecifen pääkaupungista. Matkaajat pääsevät jatkamaan matkaansa ympäri saarta vaivaisen 1,40-3,00 euron hintaan suuntaansa, mutta toki tarjolla on myös taksivaihtoehto. Suosittelemme kuitenkin bussia, koska se pysähtyy kaupunkikohtaisesti lähes jokaiselle hotellilla.

Yleistä tietoa, kun lennät Oulusta Lanzarotelle

Suomalaiset eivät tarvitse minkäänlaisia erityistoimeenpiteitä Lanzarotelle matkatessaan. Kunhan vaan muistaa ottaa mukaansa voimassa olevan passin ja tarkastuskortin. Omalta lentoyhtiöltä on hyvä tarkistaa myös tarkempi lähtöselvitysaika lennoille Oulusta Lanzarotelle.

Tämän osion tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista aina tarkastuskortistasi lentosi tarkemmat tiedot.

Mitä voit odottaa Lanzarotelta

Lanzaroten saari ei ole kovin suuri, joten matkaajien on helppoa liikkua siellä vaikkapa vuokra-autolla. Itse saaren ajaa vain tunnissa päästä päähän! Nähtävyyksistä Timanfayan tulivuoripuisto on saaren suosituin, mutta jos kaipaat enemmän rantaelämyksiä, kannattaa suunnaksi ottaa saaren eteläosat, Playa Blanca tai Puerto del Carmen.

Hotelli Lanzarotelta

Lanzarote on täynnä hotelleja, joten ei ole ihme, jos majoituksen hakeminen aiheuttaa valinnanvaikeuksia. Skyscanner tekee sen kuitenkin sinulle paljon helpommaksi hakemalla hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat hotellidiilit saarelta hotellihaulla.

Tiedot on tarkastettu marraskuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.