Kartta

Halvat lennot Kuopio-Tukholma

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Kuopio kohteeseen Tukholma

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

172 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 691 kilometriä

2t 20min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås

4 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma on neljä lentokenttää: Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Kuopio kohteeseen Tukholma on 172 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 20min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Kuopio kohteeseen Tukholma.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Kuopio kohteeseen Tukholma.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Kuopio-Tukholma

Kuopiosta Tukholmaan pääsee kätevästi vaihtolennolla Helsingin kautta. Lennä ensi Kuopiosta Finnairin siivin Helsinkiin ja jatka Helsinki-Vantaalta Tukholmaan. Helsingistä Tukholmaan lentävät mm. Finnair, SAS ja Norwegian.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein SAS:n lennolle!

Lue myös vinkit kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Kaikki Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odottaessasi. Lähtöporttien läheisyydessä on istumapaikkoja, työskentelytiloja ja pistokkeita, joissa voit ladata mobiililaitteita. Kentällä on myös ilmainen wifi-verkko käytettävissäsi. Muista, että Suomen ja Ruotsin välillä matkustettaessa tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, esimerkiksi ajokortin. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Kuopio Tukholma -reitille

Löydät halvat lennot Kuopio Tukholma -reitille kätevästi Skyscannerin matkahaun avulla. Se on kätevä, maksuton ja täysin puolueeton. Emme siis peri mitään maksuja. Etsit vain lentoja ja kun olet valmis varaamaan ne, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla. Etsi lentoja esimerkiksi Tukholman eri lentokentille. Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Kuopio Tukholma -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Skyscanner kertoo myös, mikä on paras aika varata lennot!

Lähtö: Kuopio

Kuopion lentokenttä sijaitsee Siilinjärven Rissalassa. Lentokentältä on matkaa Kuopion keskustaan noin 14 km, Siilinjärvelle 11 km ja Iisalmeen 70 km.

Kuopion keskustasta lentokentälle pääsee kätevästi paikallisliikenteen linja-autolla numero 40. Linja-auton lähtöpaikka on Kuopion tori. Sama linja-auto numero 40 ajaa lentokentälle myös Siilinjärven suunnalta. Matkalippu maksaa 6,80€ ja sen voi maksaa joko käteisellä tai ympäri Suomea käytössä olevalla Waltti-matkakortilla. Jos tulet kentälle omalla autolla tai sinut saatetaan matkaan, muista, että pysäköintialue P1 on tarkoitettu lyhytaikaiseen ja pysäköintialue P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Kuopion lentokentän yleisöalueen Kuopio Cafe -kahvila tarjoilee kahvilatuotteita ja lounasta. Kentän porttialueella on myös cafe&shop ja apteekkipiste, jotka palvelevat lennoille lähtijöitä. Lentokentällä on myös käytössä ilmainen wifi-yhteys.

Saapuminen: Tukholma

Tukholman Arlandan lentokenttä on Ruotsin suurin lentoasema. Se on vilkas ja sijaintinsa puolesta keskeinen. Arlandan lentokenttä sijaitsee noin 42 km päässä Tukholman keskustasta ja 28 km päässä Uppsalan kaupungista.

Liikenneyhteydet Arlandasta Tukholmaan ja muualle Ruotsista ovat hyvät. Arlanda Express -juna on nopein tapa liikkua keskustaan. Junat kulkevat noin vartin välein ja matka kestää vain 20 minuuttia. Yksittäinen junalippu maksaa 280 SEK, mutta lippuja saa usein tarjoushintaan. Esimerkiksi loppuviikosta kaksi henkilöä matkustaa yhteensä 350 SEK, nuorten liput maksavat 150 SEK ja alle 8-vuotiaat pääsevät junaan ilmaiseksi. Monet kauko- ja paikallisjunat pysähtyvät myös Arlandassa.

Tukholman Cityterminaleniin pääsee myös paikallisbussilla, jolla matkustaminen on junamatkaa halvempaa. Busseja lähtee 10 minuutin välein, mutta muista, että bussimatka kestää kauemmin kuin junalla matkustaminen, varsinkin ruuhka-aikoina.

Tukholman Bromman lentokenttä sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Sieltä lennetään pääasiassa Ruotsin sisäisiä lentoja, mutta myös lentoja Suomesta.

Flygbussarna-bussit liikennöivät Bromman lentokentältä Tukholman Cityterminaliin. Matka-aika on noin 20-30 minuuttia. Myös Tukholman paikallisbusseja kulkee lentokentältä: SL-bussi nro 110 kulkee Alvikiin ja nro 152 Älvsjön asemalle.

Bromman lentokentän terminaalin edessä odottaa aina myös takseja. Lentokentältä liikennöivät taksit ovat kaikki ympäristöystävällisiä eko-takseja.

Tukholman Skavstan lentokenttä sijaitsee 100 km Tukholmasta etelään. Sinne lentää mm. Ryanair lentoja Euroopasta. Flygbussarna-bussit liikennöivät Skavstan lentokentältä Tukholman Cityterminaliin.

Tukholman Västerås lentokentälle lentävät vain jotkin halpalentoyhtiöt. Sekin sijaitsee 100 km päässä Tukholman keskustasta.

Hyvä tietää: Tukholma

Näe ja koe: Tukholmassa on runsaasti museoita, joihin on ilmainen sisäänpääsy. Vieraile vaikkapa keskiaikamuseossa, Medeltidsmuseumissa tai nykytaidetta esittelevässä Moderna Museetissa. Näe kuninkaanlinna ja kahvittele Gamla Stanissa. Käy ostoksilla Tukholman kauppakeskus Mall of Scandinaviassa tai shoppaile ekologisesti Södermalmin putiikeissa. Lue lisää Tukholman parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Tukholman sää on usein hyvin samankaltainen kuin Suomessa. Tukholmaan kuitenkin kevät saapuu usein hieman aiemmin kuin Kuopioon ja syksyisin kelit ovat lämpimät hiukan pidempään. Talvisin Kuopiossa on lumisempaa kuin Tukholmassa.

Hintataso: Tukholmassa hinnat ovat samaa tasoa kuin Suomessa. Shoppaillessa hintaeroja ei ole ja ravintoloissakin hinnat vaihtelevat ravintolan tason mukaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Tukholmassa keskimäärin 75-85€ ja Kuopiossa 70-80€.

Tiedot on tarkistettu toukokuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.