Kartta

Halvat lennot Joensuu-Tukholma

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Joensuu kohteeseen Tukholma

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

172 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 755 kilometriä

2t 30min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås

4 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma on neljä lentokenttää: Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Joensuu kohteeseen Tukholma on 172 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 30min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Joensuu kohteeseen Tukholma.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Joensuu kohteeseen Tukholma.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Joensuu-Tukholma

Suoria lentoja Joensuusta Tukholmaan ei löydy, mutta voit ottaa Finnairin lennon Helsinkiin ja jatkaa Helsinki-Vantaalta Tukholmaan. Lentoja Helsingistä Tukholmaan lentävät mm. Finnair, SAS ja Norwegian.

Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odottaessa. Tee ostoksia myymälöissä ja kioskeissa tai nauti kymmenien ravintoloiden ja kahviloiden tarjonnasta. Kentällä on käytössä maksuton wifi-verkko ja paljon mukavia istumapaikkoja pistokkeineen.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein SAS:n lennolle!

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Muista, että Suomen ja Ruotsin välillä matkustettaessa tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Joensuu Tukholma -reitille

Matkahakumme on ilmainen ja kätevä. Sen avulla löydät halvat lennot Joensuu Tukholma -reitille helposti, sillä emme peri mitään maksuja, ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, saat matkahaussamme näkyviin näppärän hintakalenterin. Näet siis koko kuukauden lennot yhdellä silmäyksellä! Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Lue myös vinkkimme: Mikä on paras aika varata lennot Tukholmaan!

Lähtö:Joensuu

Joensuun lentokenttä sijaitsee kymmenen kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Pääset kentälle kätevästi esimerkiksi Savo-Karjalan Linjan lentokenttäbussilla. Bussi ajaa kaupungista lentokentälle aina lentojen aikataulujen mukaisesti, mm. Siltakadun ja Noljakan kautta. Bussimatka maksaa aikuisilta 5 euroa ja lapsilta 2,50 euroa. Voit käyttää kenttäalueella ilmaista wifi-verkkoa ja nauttia kahvit Cafe & Bar Kapsäkissä.

Saapuminen: Tukholma

Tukholman Arlandan lentokenttä on Ruotsin suurin lentoasema. Se on vilkas ja sijaintinsa puolesta keskeinen. Arlandan lentokenttä sijaitsee noin 42 km päässä Tukholman keskustasta ja 28 km päässä Uppsalan kaupungista.

Liikenneyhteydet Arlandasta Tukholmaan ja muualle Ruotsista ovat hyvät. Arlanda Express -juna on nopein tapa liikkua keskustaan. Junat kulkevat noin vartin välein ja matka kestää vain 20 minuuttia. Yksittäinen junalippu maksaa 280 SEK, mutta lippuja saa usein tarjoushintaan. Esimerkiksi loppuviikosta kaksi henkilöä matkustaa yhteensä 350 SEK, nuorten liput maksavat 150 SEK ja alle 8-vuotiaat pääsevät junaan ilmaiseksi. Monet kauko- ja paikallisjunat pysähtyvät myös Arlandassa.

Tukholman Cityterminaleniin pääsee myös paikallisbussilla, jolla matkustaminen on junamatkaa halvempaa. Busseja lähtee 10 minuutin välein, mutta muista, että bussimatka kestää kauemmin kuin junalla matkustaminen, varsinkin ruuhka-aikoina.

Tukholman Bromman lentokenttä sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Sieltä lennetään pääasiassa Ruotsin sisäisiä lentoja, mutta myös lentoja Suomesta.

Flygbussarna-bussit liikennöivät Bromman lentokentältä Tukholman Cityterminaliin. Matka-aika on noin 20-30 minuuttia. Myös Tukholman paikallisbusseja kulkee lentokentältä: SL-bussi nro 110 kulkee Alvikiin ja nro 152 Älvsjön asemalle.

Bromman lentokentän terminaalin edessä odottaa aina myös takseja. Lentokentältä liikennöivät taksit ovat kaikki ympäristöystävällisiä eko-takseja.

Tukholman Skavstan lentokenttä sijaitsee 100 km Tukholmasta etelään. Sinne lentää mm. Ryanair lentoja Euroopasta. Flygbussarna-bussit liikennöivät Skavstan lentokentältä Tukholman Cityterminaliin.

Tukholman Västeråsn lentokentälle lentävät jotkin halpalentoyhtiöt. Sekin sijaitsee 100 km päässä Tukholman keskustasta.

Hyvä tietää: Tukholma

Näe ja koe: Tukholmassa on runsaasti museoita, joihin on ilmainen sisäänpääsy. Vieraile vaikkapa keskiaikamuseossa, Medeltidsmuseumissa tai nykytaidetta esittelevässä Moderna Museetissa. Näe kuninkaanlinna ja kahvittele Gamla Stanissa. Käy ostoksilla Tukholman kauppakeskus Mall of Scandinaviassa tai shoppaile ekologisesti Södermalmin putiikeissa. Lue lisää Tukholman parhaista nähtävyyksistä.

Hintataso: Tukholmassa hinnat ovat samaa tasoa kuin Suomessa. Shoppaillessa hintaeroja ei ole ja ravintoloissakin hinnat vaihtelevat ravintolan tason mukaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Tukholmassa keskimäärin 75-85€ ja Joensuussa 65-80€.

Tiedot on tarkistettu elokuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.