Kartta

Halvat lennot Joensuu-Rovaniemi

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Rovaniemi...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Joensuu kohteeseen Rovaniemi

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

202 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 470 kilometriä

2t 50min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Rovaniemi

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Rovaniemi on yksi lentokenttä: Rovaniemi.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Joensuu kohteeseen Rovaniemi on 202 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 50min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Joensuu kohteeseen Rovaniemi.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Joensuu kohteeseen Rovaniemi.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Joensuu-Rovaniemi

Suoria lentoja Joensuusta Rovaniemelle ei löydy juuri tällä hetkellä. Kätevintä on lentää Finnairin lennolla Helsinkiin ja jatkaa Helsinki-Vantaalta Rovaniemelle. Lue lisää Finnairin matkatavararajoituksista.

Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odotellessa. Shoppaile myymälöissä ja kioskeissa tai nauti virvokkeita jossakin kymmenistä ravintoloista ja kahviloista. Kentällä on käytössä maksuton wifi-verkko.

Näin etsit halvat lennot Joensuu Rovaniemi -reitille

Matkahakumme on näppärä ja ilmainen, sen avulla löydät halvat lennot Joensuu Rovaniemi -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, saat matkahaussamme näkyviin näppärän hintakalenterin. Näet siis koko kuukauden lennot yhdellä silmäyksellä. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lennolle lähtö Joensuusta

Joensuun lentokenttä sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta. Kentälle on helppo kulkea keskustasta mm. Savo-Karjalan Linjan lentokenttäbussilla. Se kulkee aina lentojen aikataulujen mukaisesti. Linja-auto kulkee keskustasta muun muassa Siltakadun ja Noljakan kautta.

Joensuun lentokentällä on käytettävissä ilmainen wifi-yhteys ja kahvilapalveluita tarjoaa Cafe & Bar Kapsäkki. Joensuun lentokentällä voit odotella lennon lähtöä rennosti keinutuolissa.

Lennolta saapuminenRovaniemelle

Rovaniemen lentokentältä on 10 km matka kaupungin keskustastaan. Wifi-yhteys on toiminnassa silloin, kun lentoaseman terminaali on auki.

Rovaniemen lentokentältä pääsee moniin kohteisiin kätevästi monilla eri liikennevälineillä. Airportbus-bussi kulkee lentokentän ja keskustan välillä, pysähtyen mm. suurimpien hotellien edessä. Matka maksaa alkaen 7€. Pikakuljetuksen bussi numero 8 ajaa keskustan ja lentoaseman lisäksi Santaparkkiin ja Pajakylään niiden aukiolojen puitteissa. Pyhä-Luoston hiihtokeskuksiin pääsee SkiBussilla.

Taksimatka Rovaniemen keskustaan on lyhyt ja taksitolpat sijaitsevat aivan lentoaseman edessä. Taksit odottavat matkustajia kentällä lentojen aikataulujen mukaan.

Näe ja koe Rovaniemi

Retkeile Oulangan kansallispuistossa ja Napapiirin retkeilyalueella. Koe moottorikelkkaretki tai koiravaljakkokyyti! Ranuan eläinpuistoon on 80 km eli yhden tunnin ajomatka Rovaniemeltä, siellä asustelee muun muassa jääkarhuja. Käy myös tutustumassa Arktikum-museoon ja Jätkänkynttilä-siltaan, ja tervehdi Joulupukkia hänen omassa Pajakylässään.

Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.