uutiset Lentodiilit Etelä-Amerikkaan vuonna 2019

Kaikki artikkelit

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan vuonna 2019

Paratiisirantoja, uskomatttoman upeaa historiaa ja kuumia rytmejä. Tätä ja paljon muuta löydät Etelä-Amerikan matkakohteista. Halvat lennot ja parhaat lentodiilit Etelä-Amerikkaan ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

Andien vuoristot, upeat valtamerten hiekkarannat, lattarimusiikki ja monimuotoinen historia odottavat Etelä-Amerikkassa. Lue lisää!

1. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Havanna, Kuuba

Autenttinen, rosoinen ja huumaava Havanna on ykkösmatkakohde Etelä-Amerikassa! Havannassa nautit vanhan maailman fiiliksestä, maistat todellisia lattarimakuja, kuulet (ja näet!) sambaa illan tullen kaduilla ja pikkubaareissa. Vanhakaupunki eli Habana Vieja on UNESCO:n maailmanperintökohde ja täynnä legendaarista siirtomaa-ajan eleganssia.

Havannassa pääset myös nauttimaan ihanista uintiretkistä ja rennosta loikoilusta. Lue lisää: Vinkit matkalle kuumaan Kuubaan!

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Havanna

2. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Mexico City, Meksiko

Lähde mahtavaan metropoliin Mexico Cityyn ja koet Keski-Amerikan helmen kiihkeän tunnelman. Kaupungin valtavasta keskustasta löydät ostoskeskuksia ja pikkukauppoja, katukahviloita ja huippuravintoloita sekä runsaasti iltaviihdettä. Mutta Mexico City ei olisi mitään ilman sen monipuolista ja pitkää historiaa. Ykkösnähtävyys on tietenkin muinainen Teotihuacanin atsteekkitemppelialue.

Meksikossa pääset nauttimaan aidosta, oikeasta meksikolaisesta keittiöstä ja tuoreista mauista. Eikä siinä vielä kaikki, maista vaikkapa friteerattuja heinäsirkkoja, jotka löytyvät maailman parhaiden katuruokien listalta!

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Mexico City

3. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Bogota, Kolumbia

Upea Bogota on Kolumbian pääkaupunki ja se sijaitsee Andien vuoristossa yli 2,5 kilometrin korkeudessa. Maisemat ovatkin päätä huimaavat! Kaupungin kuuluisin ja mielenkiintoisin nähtävyys on kultamuseo, jossa on esillä maailman suurin kulta-aarre. Nähtävillä on yli 55 000 erilaista kultaesinettä! Tee myös reissu vajaan 50 kilometrin päässä sijaitsevaan Catedral de Sal -katedraaliin, joka on rakennettu vanhaan suolakaivokseen.

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Bogota

4. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Rio de Janeiro, Brasilia

Nauti rantalomasta ja kaupungin sykkeestä: Ota suunnaksi Rio de Janeiro! Lattarirytmejä, jalkapalloa, katubaareja ja mahtavaa ruokaa; kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoilee Brasilian ykköskaupunki. Tunnemme Rio de Janeiron myös karnevaaleista, olympiakisoista ja Copacabanan hiekkarannasta, joten tiedossa on värikästä meininkiä. Rion matkalla täytyy tietysti käydä tutustumassa legendaariseen Sokeritoppavuoreen ja Kristus-patsaaseen.

Tiesitkö: Rio on tunnettu ympäri maailman ja siksi se onkin yksi parhaista kaukomaiden matkakohteista, lue lisää!

Lisää inspiraatiota matkallesi: Rio de Janeiro on yksi maailman kuuluisimmista James Bond -kohteista!

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Rio de Janeiro

5. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Buenos Aires, Argentiina

Argentiinan pääkaupunki Buenos Aires on loistava matkakohde kulttuurin ja hyvän ruoan ystäville. Argentiina on kuuluista tangon rytmeistä ja tanssista, mutta Buenos Airesista löydät myös eurooppalaistyylisiä puistoja ja arkkitehtuuria. Kaupungin sanotaankin olevan mielenkiintoinen yhdistelmä Etelä-Amerikkaa ja Eurooppaa! Käy myös katsomassa jalkapalloa ja tee visiitti värikkääseen La Bocan kaupunginosaan.

Tanssi tangoa ja nauti eurooppalaisesta kahvilakulttuurista. Lue lisävinkkejä matkallesi Buenos Airesiin!

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Buenos Aires

6. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Puerto Vallarta, Meksiko

Matkalla Puerto Vallartaan koet leppoisaa elämänmenoa, värikästä kulttuuria, maagisia paratiisirantoja. Istahda palmujen alle rentoutumaan tai tee lyhyt venematka johonkin läheisille biitseille, vaikkapa kauniille Maraikan rannalle.
Kaupungissa kulkiessa tärkein katu on El Maleconin rantabulevardi kojuineen, ja sen takana sijaitsevat ostoskadut.

7. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Sao Paulo, Brasilia

Brasilian eteläosassa sijaitseva Sao Paulo on maan suurin kaupunki. Se onkin eläväinen, vilkas ja täynnä nähtävää! Kaupungin siluetti pilvenpiirtäjineen on kerrassaan upea ja modernin katukuvan uumenista löytyy useita historiallisia nähtävyyksiä. Jos kaipaat taukoa hektisestä kaupunkielämästä, ota suunnaksi ydinkeskustan ulkopuolella sijaitsevat vehreät puistot ja puutarhat. Käyntikohteita riittää kymmenittäin, mutta käy ainakin Professor Aristóteles Orsinin planetaariossa sekä Sao Paulon katedraalissa.

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Sao Paulo

8. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Santiago, Chile

Santiago de Chile eli lyhyesti Santiago on maan pääkaupunki, ja varsin lähestyttävä ja ystävällinen miljoonakaupunki. Kaupungin läpi kulkeva Mapocho-joki tuo tuulahduksen kaupungin kupeessa nousevilta Andeilta ja ilmasto on mukavan välimerellinen. Kuumat ja kuivat kesät ja lyhet talvet takaavat mukavat matkailuilmat lähes ympäri vuoden.
Kaupungin mielenkiintoisin kohde on kuuluisa San Cristóbal -kukkula ja siellä sijaitsevat neitsytpatsaat ja kappelit. Kukkulalle voi nousta kaapelihissillä, autolla tai kävellen. Näe myös kukkulan rinteeseen rakennettu eläintarha!

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Santiago

9. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Lima, Peru

Perun pääkaupunki Lima sijaitsee Rimac-joen laaksossa, Andien vuoriston kainalossa. Limassa koet autenttista eteläamerikkalainen kulttuuria ja elämänmenoa, ja tutustut Perun mielenkiintoiseen historiaan. Kaupungin historiallinen vanha keskusta on Unescon maailmanperintökohde, jossa voit nähdä vaikkapa Liman katedraalin ja San Franciscon luostarin. Ota myös suunta kohti Mirafloresin kaupunginosaa, rentoudu Kennedy-puistossa ja kokeile varjoliitoa meren yllä.

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Lima

10. Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Pointe-a-Pitre, Guadeloupe

Guadeloupe on trooppinen paratiisi Ranskan Karibialla, ja Pointe-a-Pitre sen suurin ja tärkein kaupunki. Mikä parasta: täällä Karibialla lämpötilat pysyttelevät +25-27 asteessa ympäri vuoden! Parhaita hiekkarantoja ovat Sainte-Anne, Le Gosier sekä Marie-Galante, vain muutamia mainiteksemme. Rantojen tuntumasta löydät kaikkea, mitä loistavaan lomaan tarvitaan: rantabaareja, ruokakojuja, ravintoloita, vesiaktiviteetteja… Muutamien eloisten ja vilkkaiden paratiisirantojen yhteydessä on myös kasinoita, jos satut kaipaamaan jännitystä.

Lentodiilit Etelä-Amerikkaan: Pointe-a-Pitre
Kartta