Kartta

Halvat lennot kohteeseen Bogotá

Kolumbian pääkaupunki Bogotá on valtava, 8,8 miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on turvallisempi paikka matkustaa kuin muut Kolumbian kaupungit. Bogotá on vastakohtaisuuksien kaupunki: vanha ja uusi, hiljaisuus ja möly elävät täällä sopuisasti rinnakkain.

 

Nähtävyydet & aktiviteetit

Kaupunki jakautuu neljään osaan. Eteläinen alue on köyhää seutua, keskustan vanhassa kaupungissa on paljon historiallisia kohteita, vauraalla länsipuolella sijaitsee kaupungin keskeisimmät urheiluareenat ja ulkoilualueet, ja pohjoinen puoli on modernia, kehittynyttä seutua, josta löytyvät suurimmat kauppakeskukset ja parhaat ravintolat.

Keskustan La Candelarian alueeseen liittyy paljon Kolumbian historiaa ja siellä on useita museoita, vanhoja katolisia kirkkoja ja kauppakatuja. Alueen maamerkit ovat La Catedral, Plaza de Bolivar, Palacio de Narino ja Iglesia del Carmen. Myös alueen kolonialistinen arkkitehtuuri on hienoa. Museoista parhaimmat ovat  kulttuuriperintöä esittelevä Cultural Heritage Museum, smaragdimuseo Emerald Museum, El Doradon kulta-aarteita sisältävä Gold Museumsekä paikalliseen taideperintöön keskittyvä Banco de la Republica Art Collection. Parque Simon Bolivar on paikallisten suosima puisto kaupungin keskustassa.

Kaupungin korkein rakennus on Torre Colpatria, ja jos maisemia haluaa ihailla todella korkealta, kannattaa suunnata kaupungin laidalla sijaitsevien vuorten rinteille, Sanctuary of Monserrateen.

Muita mielenkiintoisia käyntikohteita ovat planeetario ja kasvitieteellinen puutarha Jardín Botánico José Celestino Mutis, jonka erikoisuus on tuhannet orkideat.

 

Shoppailu

Paikallisia kauppakeskuksia ovat Santa Fe, Unicentro, Gran Estación ja La Zona. Niistä löytyy sekä kansainvälisiä merkkiliikkeitä että paikallisia liikkeitä.

Hacienda Santa Bárbaraon mielenkiintoinen ostoskeskus, sillä se oli 1800-luvulla yhden Kolumbian rikkaimman miehen, Pepe Sierran koti. Nykyään se toimii kauppakeskuksena, mutta ei ole niin ruuhkainen kuin muut kaupungin ostospaikat. Usaquenissa järjestetään sunnuntaisin valtavat markkinat.

Tuliaisiksi täältä kannattaa tuoda käsitöitä ja erilaisia koruja. Myös nahkatuotteet, kuten kengät ja lompakot ovat täällä edullisia. Ruokatuotteista erilaiset kahvit ovat tuomisen arvoisia.

 

Ruoka

Kaupungissa on paljon ruokapaikkavaihtoehtoja. Ravintoloiden lisäksi katuruokakojut tarjoavat sekä suolaista että makeaa syötävää. Paikallisia herkkuja ovat mm. maissijauhosta tehdyt pannukakut arepas, pienet piiraat eli empanadas ja aijaco-keitto, joka valmistetaan perunasta, maissista, kanasta ja avokadosta. Myös katukojuista ostetut tuoreet hedelmät ja niistä puristetut mehut ovat virkistäviä ja suosittuja.

 

Ilmasto

Bogotássa vallitsee subtrooppinen ylämaan ilmasto. Bogotá sijaitsee yli 2,6 kilometrin korkeudessa Andeilla. Bogotássa on kaksi sadekautta: maalis-toukokuussa ja syys-marraskuussa. Lämpötila on varsin tasainen läpi vuoden. Kylmimpinä kuukausina se on noin 15-17 astetta.

 

Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot Bogotáan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bogotá lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.