Kartta

Halvat lennot kohteeseen Mexico City Juarez kans.väl.

Mexico City – Värikäs suurkaupunki

Mexico City on noin 20 miljoonan ihmisen suurmetropoli. Se tunnetaan myös yhtenä maailman saastuneimmista kaupungeista, joka lisäksi vajoaa vuosittain jopa 45 cm. Tästä huolimatta kaupunki kiehtoo matkailijoita ja tarjoaa monia historiallisia nähtävyyksiä. Mexico Cityn lomalle kannattaakin varata runsaasti aikaa, jotta kaupungista ehtii nähdä edes murto-osan.

Historia ja nähtävyydet

Yksi Mexico Cityn kiehtovimpia nähtävyyksiä on keskustasta 50 kilometrin päässä sijaitseva Teotihuacanin atsteekkitemppelialue. Mexico Cityssä sijaitsee myös yksi maailman suurimmista aukioista, Zócalo. Keskustan yliopistokampuksen alue on Unescon suojelema.

Ruoka ja juoma

Mexico Cityssä kannattaa olla tarkkana ruoan hygienian kanssa. Hyvänä ohjenuorana voidaan pitää sitä, että mitä kalliimpi ravintola, sen puhtaampi ja tuoreempi ruoka. Raakaa ruokaa kannattaa välttää kokonaan, ja juoda ainoastaan pullovettä.

Shoppailu & vapaa-aika

Mexico Cityssä on monia mielenkiintoisia markkinapaikkoja, joista kannattaa hankkia tuliaiset. Tällaisia ovat muun muassa suosittu San Ángel ja Coyocácan. Condesa, Roma, Coyoacán ja Polanco ovat Mexico Cityn trendikkäimpiä alueita, ja baarikierros kannattaa toteuttaa La Condesassa.

Milloin Mexico Cityyn?

Maaliskuusta toukokuuhun on parhain aika vierailla Mexico Cityssä, mutta on hyvä huomioida, että kyseisenä aikana kaupunki on myös ruuhkaisimmillaan turisteista. Kesä on kuitenkin tuolloin kauneimmillaan. Jos matkan ajoittaa talvelle, tulee varautua vilpoiseen keliin ja sateisiin.

Ilmasto

Mexico Cityn lämpimin kuukausi on elokuussa, jolloin lämpötila kipuaa 27 asteeseen. Kylmin kuukausi taas on helmikuu, jolloin keskilämpötila on 22 astetta. Sadekausi kestää kaupungissa toukokuusta lokakuuhun ja syysmyrskyt ajoittuvat syys-lokakuulle.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Mexico Cityyn helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Mexico Citystä löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Mexico City Juarez kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa México on yksi lentokenttä: Mexico City Juarez kans.väl..
Delta, KLM, Air New Zealand, Czech Airlines, GOL Linhas Aéreas, Cubana, Copa sekä Garuda Indonesia lentävät suoraan kohteeseen Mexico City Juarez kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Mexico City Juarez kans.väl. on huhtikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.