Kartta

Lennot Buenos Airesiin

Miten löydät halvat lennot Buenos Airesiin?

Kuuletko sen jo? Tangon viettelevän rytmin, joka on niin monelle suomalaiselle tuttu. Buenos Aires todellakin saa vierailijansa tanssin pyörteisiin! Tämä Argentiinan pääkaupunki voi olla kaukana, mutta Skyscanner tekee matkan suunnittelun sinulle helpoksi. Haet vain lennot Buenos Airesiin Skyscannerin lentohaulla ja saat nopeasti kaiken tarvittavan tiedon lentohintoineen ja lähtöineen tästä upeasta kaupungista. Alta voit lukea vinkkejä siitä, mihin Buenos Airesissa kannattaa suunnata. Tässä jo esimakua siitä, mitä kaikkea kiehtovassa Buenos Airesissa voi puuhata!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Buenos Airesiin

Suomen lentokentistä Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa, joka operoi lentoja Buenos Airesiin. Nämä lennot Buenos Airesiin eivät kuitenkaan ole suoria, vaan vaativat yhden välilaskun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Buenos Airesiin?

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Buenos Airesiin, vaan matkaajat joutuvat varautumaan yhteen välilaskuun. Lentoja Buenos Airesiin operoivat useat lentoyhtiöt, kuten muun muassa Lufthansa ja KLM.

Buenos Airesin lentokentät

Buenos Airesin alueella on kaksi lentokenttää. Ezeiza/Ministro Pistarinin kansainvälinen lentokenttä toimii kaikkien kansainvälisten lentojen päälentokenttänä. Tänne operoivat lentoyhtiöt, jotka saapuvat Buenos Airesiin Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta. Buenos Airesin keskusta-alueelle pääse lentokentältä taksilla, Minibussilla ja julkisella bussilla. Aeroparque Jorge Newbreyn lentokenttä sen sijaan palvelee ensisijaisesti maan sisäisiä lentoja ja joitain kansainvälisiä lentoja. Nämä kaksi lentokenttää sijaitsevat alle tunnin matkan päässä toisistaan. Lentokentältä Buenos Airesin keskustaan pääsee taksilla tai bussilla.

Milloin on parhain aika vierailla Buenos Airesissa?

Buenos Airesiin kannattaa matkata aivan koko vuoden ympäri. Jos hakee lomaltaan ainoastaan köllöttelyä rannalla, on parhain ajankohta matkustaa kaupunkiin lokakuusta huhtikuuhun, jolloin lämpötila on korkeimmillaan 28 astetta. Talviaika Buenos Airesissa alkaa toukokuusta ja jatkuu aina syyskuuhun, jolloin lämpöasteet pysyttelevät 15-18 asteen paikkeilla.

Mitä nähdä ja tehdä Buenos Airesissa?

Argentiinan pääkaupunki Buenos Aires on noin 3 miljoonan asukkaan monikulttuurinen sekamelska. Kaupunki tunnetaan erityisesti korkealuokkaisesta jalkapallostaan ja sen espanjalaiselle kulttuurille ominaisesta tangostaan, jota voi nähdä tanssittavan Buenos Airesin eri kolkissa. Ja eri henkisiä kaupunginosia siellä riittääkin! Erityisesti La Boca on matkaajien mieleen ja sen värikkäät rakennukset ja trendikkäät kahvilat tuovat mieleen eurooppalaiset kaupungit. San Temossa sen sijaan voi aistia kaupungin historian ja Parque Lezaman -puistossa paikallisilla on tapana viettää siellä aikaansa piknikillä tai muuten vain kaveriporukoissa juoruten! Palermon kaupunginosaan suunnataan illanvieton tiimoilta ja se on erityisesti nuorempien matkaajien mieleen klubeineen ja kahviloineen. Recoletan hautausmaa sykähdyttää yhtenä maailman kauneimmista ja se onkin turistien lempikohteita kaupungissa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Casa Rosada, La Boca, Plaza de Mayo, Buenos Airesin obeliski, Piramide de Mayo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Buenos Aires lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.