Kartta

Halvat lennot Joensuu-Lontoo

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Lontoo...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Joensuu kohteeseen Lontoo

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

258 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2143 kilometriä

4t 50min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Lontoo Heathrow, Lontoo Gatwick, Lontoo Stansted, Lontoo Luton ja muita

6 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Lontoo on 6 lentokenttää: Lontoo Heathrow, Lontoo Gatwick, Lontoo Stansted, Lontoo Luton, Lontoo City ja Lontoo Southend.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Joensuu kohteeseen Lontoo on 258 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
4t 50min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Joensuu kohteeseen Lontoo.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Joensuu kohteeseen Lontoo.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Joensuu-Lontoo

Suoria lentoja Joensuusta Lontooseen ei tällä hetkellä löydy, mutta käteviä vaihdollisia lentoja voit lentää Helsingin kautta. Joensuusta Helsinkiin pääset kätevästi Finnairin lennoilla, Helsingistä Lontooseen lentävät mm. Finnair, British Airways ja Norwegian.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin. Näin pakkaat käsimatkatavarat British Airways -lennolle näppärästi. Lue vinkkimme myös kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Muista, että tarvitset passin matkustaessasi Iso-Britanniaan, joka sijaitsee EU-alueella, mutta Schengen-alueen ulkopuolella. Tee matkalle lähtiessäsi myös virallinen matkustusilmoitus netissä tai tekstiviestillä.

Hyvä tietää: Lontoo

Näe ja koe: Lontoo on monipuolinen matkakohde, josta löytyy paljon tekemistä ja runsaasti nähtävyyksiä! Tärkeimmät ovat tietyst Buckingham Palace ja Big Ben. Käy myös Tate Galleryssa, Madame Tussaudsin vahakabinettissa ja Natural History Museumissa. Näe maisemat London Eye -maailmanpyörästä. Nämä ovat Lontoon top 10 nähtävyydet. Lue myös kuusi vinkkiä erilaista Lontoon-matkaa varten. Vinkkaamme myös mitä nähtävyyksiä ja kokemuksia on tarjolla edullisesti Lontoossa.

Sää ja ilmasto: Lauhkeassa Lontoossa kesät ovat lämpimiä, mutta eivät helteisiä. Talvisin puolestaan pakkanen ei palella, mutta kostea ilmanala kylmentää säätä lähes päivittäin.

Hintataso: Lontoon hintataso on joissakin asioissa Suomea korkeampi, toisissa taas alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat ovat hyvin lähellä toisiaan, mutta punnan ja euron kurssien heittelyt vaikuttavat asiaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Lontoossa keskimäärin 70€.

Lähtö: Joensuu

Joensuun lentokenttä sijaitsee reilun kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kentälle on helppo saapua keskustasta esimerkiksi Savo-Karjalan Linjan lentokenttäbussilla, joka ajaa reittiä keskusta-lentokenttä aina lentojen aikataulujen mukaisesti. Linja-auto kulkee keskustasta muun muassa Siltakadun ja Noljakan kautta, matkaliput maksavat 5€ aikuisilta ja 2,50€ lapsilta.

Joensuun lentokentällä on käytettävissä ilmainen wifi-yhteys ja kahvilapalveluita tarjoaa Cafe Kapsäkki. Joensuun lentokentällä voit odotella lennon lähtöä rennosti keinutuolissa.

Saapuminen: Lontoo

Lontoossa on useita lentokenttiä.

Heathrow on Lontoon suurin lentokenttä. Se sijaitsee 24 km päässä Lontoon keskustasta.

Nopeimmin matkustat Lontooseen Heathrow Express -junalla, joka kulkee 15 minuutin välein. Matka kestää 15 minuuttia ja yksisuuntainen matka maksaa noin £25.00. Jos ostat lipun netistä ennakkoon, voit saada sen jopa puoleen hintaan. Kannattaa jäädä pois Paddingtonin asemalla, josta on hyvä jatkaa mihin suuntaan tahansa. Hieman hitaampi junayhteys on Heathrow Connect Rail, joka kulkee samaa reittiä Paddintonin asemalle, mutta pysähtelee hieman useammin. Heathrow Connect Rail -junat kulkevat pari kertaa tunnissa ja matka maksaa £10.20. Edullisimmin kentältä keskustaan matkustat metrolla, pitkin Piccadilly Linea.

Taksimatka Lontoon keskustaan kestää 30–60 minuuttia ja taksa määräytyy ajoajankohdan mukaan. Lentokentän arvioiden mukaan tällä hetkellä taksien hinnat Lontoon keskustan ja Heathrow’n välillä ovat noin £46 - £87.

Lontoo Gatwick -lentokenttä on kaupungin toiseksi suurin lentokenttä. Se sijaitsee 47 km päässä kaupungista.

Kätevin tapa matkustaa kaupunkiin on Gatwick Express -juna. Se kulkee Victorian asemalle vartin välein ja matka kestää ruuhkista riippuen 30–40 minuuttia. Liput maksavat noin 20 puntaa, riippuen matka pituudesta ja siitä, ostatko samalla paluumatkan. Saat liput hieman edullisemmin etukäteen netistä. Southern Rail -junat kulkevat myös Victorian asemalle Clapham Junctionin kautta vartin välein. Matka kestää keskimäärin 35–50 minuuttia, liput ovat hieman pikajunalippuja halvemmat. Niiden lisäksi Thameslink-junat kulkevat mm. London Bridgen kautta Lutonin lentokentälle. Kaikki junat lähtevät lentokentän juna-asemalta, joka sijaitsee eteläterminaalin vieressä. Pohjoisterminaalista on ilmainen shuttle-kuljetus eteläterminaaliin. Lippuja voi ostaa etukäteen netistä, tuloaulan palvelutiskiltä tai lippuautomaateista asemalta.

Metrobus-paikallisbussit kulkevat kentältä moniin määränpäihin, joita ovat mm. Heathrow, Lontoon keskusta, Bristol, Brighton, Birmingham, Oxford, Cambridge ja Norwich.

Taksit odottavat matkustajia terminaalien edessä. Etukäteen tilattu taksi on edullisempi, esim. 4 hengen taksimatka voi maksaa 22 puntaa per hlö etukäteen. Ota huomioon ruuhkat, taksimatka voi olla ruuhka-aikaan hyvin hidas.

Lontoo Stansted -lentokentälle lennetään usein ns. lomalentoja eli esimerkiksi TUI:n ja Thomas Cookin ryhmälentoja. Sinne lentää myös mm. Lufthansa. Stanstedin lentokentältä pääsee keskustaan mm. Stansted Express -junalla, jolla on suora junayhteys Liverpool Streetin asemalle. Junia kulkee 15-30 minuutin välein ja matka kestää 45-60 min. Terravision-bussi ajaa Bishopsgaten kautta Victorian bussiterminaalille tunnin välein. National Express -bussi ajaa myös Victorian bussiterminaaliin ja Stratfrodiin.

Lontoo City -lentokentälle lentävät ajoittain mm. KLM, Lufthansa ja British Airways . Se sijaitsee noin 12 km päässä kaupungin keskustasta.

Lontoo Luton -lentokentälle lentää lähinnä halpalentoyhtiö Vueling Airlines. Lutonilta on matkaa noin 50 km Lontoon keskustaan.

Näin etsit halvat lennot Joensuu Lontoo -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Joensuu Lontoo -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit löytää halvat lennot Joensuu Lontoo -reitille etsimällä lentoja useille eri lentokentille Lontoossa. Valitse matkahaussa kohta "Lisää lähiseudun lentokentät" ja näet lentoja kaikille Lontoon lentokentille. Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Joensuu Lontoo -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Skyscanner kertoo myös, mikä on paras aika varata lennot!

Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.