Lennot kohteesta Lontoo kohteeseen Sardinia

Lentotarjoukset kaupungista Lontoo maahan Sardinia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Lontoo maahan Sardinia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Lontoo maahan Sardinia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:49 €, Olbia
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 36 min
Halvin lähtölentoasemaLontoo Stansted
Suosituin lentoyhtiöeasyJet

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Lontoo kohteeseen Sardinia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 49 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Sardinia, joka on 162 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Lontoo lentoasemalle Cagliari on tällä hetkellä tammikuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Lontoo lentoasemalle Olbia on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Lontoo lentoasemalle Alghero Sardinia on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Lontoo kohteeseen Sardinia lähtevät maanantai 3. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Lontoo Stansted tarjoaa suorat lennot kohteeseen Sardinia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Lontoo, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Sardinia, on Olbia. Halvin lentoasema kaupungin Olbia lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Olbia.
Kaupungin Lontoo ja kohteen Sardinia välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 36 minuuttia.
Suosituimmat lennot