Kartta

Halvat lennot Dubrovnikiin

Miten löydät halvat lennot Dubrovnikiin?

Kroatia on noussut viime vuosina yhdeksi Euroopan suosituimmista matkakohteista. Yllättävän pitkään se onnistuikin vuosia piilottelemaan kristallinkirkkaista vesiään sekä huikeita historiallisia nähtävyyksiään suurelta yleisöltä. Kaiken tämän ja paljon enemmänkin koet, kun hankit lennot Dubrovnikiin Skyscannerin lentohaun avulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Dubrovnikiin

Dubrovnikiin lennetään reittejä ympäri Suomea, mutta suorilla lennoilla sinne pääsee ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Dubrovnikiin?

Suomalaiset pääsevät nauttimaan Dubrovnikin ainutlaatuisesta tunnelmasta nopeasti. Suoria lentoja kaupunkiin kun lentävät muun muassa Finnair ja Norwegian.

Dubrovnikin lentokentät

Lennot Dubrovnikiin saapuvat Dubrovnikin lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Čilipin lentoasema. Se sijaitsee Čilipin keskustassa noin 15,5 kilometrin päässä Dubrovnikin keskustasta. Dubrovnikin lentokentältä keskustaan kulkee matkailijoiden iloksi shuttle-bussi noin 30 minuutin välein.

Milloin on parhain aika vierailla Dubrovnikissa?

Parhain aika vierailla Dubrovnikissa on alkusyksy. Tuolloin lämpötilat eivät ole enää tirisevän kuumat eikä jonottaminenkaan suosituimmille nähtävyyksille vie kokonaista lomapäivää. Dubrovnikin merivedet pysyvät lämpiminä vielä alkusyksyn ajan, joten huoli siitä, ettet enää pääsisi pulahtamaan sen turkoosinsinisiin vesiin, on turha. Syksyllä myös lennot Dubrovnikiin ja alueen hotellit ovat edullisemmat kuin kesäkuukausina.

Mitä nähdä ja tehdä Dubrovnikissa?

Dubrovnikia voisi luonnehtia täydelliseksi kaupunki- ja rantalomakohteeksi, joka tarjoaa mielenkiintoisia nähtävyyksiä kirkkaiden ja puhtaiden uimarantojensa lisäksi. Ainutlaatuinen Dubrovnik on yli 1000-vuotta vanha ja se on todellakin ansainnut tittelinsä Unescon maailmanperintökohteena. Sen vanhakaupunki on yhtä suurta nähtävyyttä ja sen muurien sisältä löytyykin erittäin kauniisti säilynyttä mennyttä maailmaa. Yksi suosituimpia vierailukohteita ovat Game of Thrones -kuvauskohteet sen vanhassakaupungissa. Kaikkein helpoimmalla pääsee osallistumalla opastettuun kierrokseen, jossa käydään kerralla läpi kaikki merkittävimmät historialliset kuvauskohteet. Shoppailua kaupungissa kannattaa myös harrastaa, koska hintataso on varsin edullinen Suomeen verrattuna. Parhaimmat ostoskadut myymälöineen ja putiikkeineen löytyvät nekin vanhastakaupungista.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Vanhakaupunki, Dubrovnikin katerdaali, Modernin taiteen museo, Arkeologinen museo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Dubrovnik lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Dubrovnik on yksi lentokenttä: Dubrovnik.
Transavia France, Singapore Airlines, Olympic Air, transavia, KLM, Norwegian, Czech Airlines sekä Croatia Airlines lentävät suoraan kohteeseen Dubrovnik.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Dubrovnik on huhtikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.