Dubrovnik

15.12.2019 - 16.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Sun Gardens Dubrovnik, Royal Palm Hotel sekä Hotel More ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Dubrovnik perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Dubrovnik klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Dubrovnik

alkaen 156 €
alkaen 93 €
alkaen 350 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Dubrovnik?

9,8
Historian harrastajat
8,3
Seikkailumatkailijat
7,9
Ulkoilmaihmiset
6,5
Herkuttelijat
6,5
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (163)
Erica Chan @missericayvette
Erica Chan @missericayvetteLos Angeles
15.9.2017

Meillä oli vain 8 tuntia aikaa tutustua tähän kauniiseen kaupunkiin, ja ei ollut tarpeeksi aikaa. On niin monia syitä, miksi rakastimme Dubrovnikiin… kauniita rantoja, hämmästyttävää arkkitehtuuria ja tietysti upeita maisemia. Ei ole yllätys, että Dubrovnik on planeetan kaikkein googlein kohde. Must Dos: City Walls, Buza-baari, GOT-kiertue, vain muutamia nimiä ... lisätietoja osoitteessa https://reasonswetravel.wordpress.com/

Louisa W
Louisa W
20.8.2019

The cablecar is a must, especially early evening. Watching the sun set from the restaurant at the top on my birthday was a great memory! Walking around the walls of the city is essential even if you aren’t a game of thrones fan!

Pragya Gupta
Pragya GuptaSingapore
18.9.2018

Game of Thrones fans would love this place as it is the setting for King's Landing. Upon a quick Google search, it is quite easy to connect the GoT CGI to the reality in Dubrovnik. The sunset at the Old Town is beautiful

Alex
AlexNew York City
7.3.2018

I absolutely loved Dubrovnik. It's definitely one of my favorite places in the Europe. There's so much history behind it that it's unreal. We walked trough Stradun and we really enjoyed it. There's a lot of restaurants, bars and small shops for the tourists but you kind of feel cozy. The huge, 300 year old walls are surrounding this main street. I would love to come again because of how I was feeling while I was there which is absolutely amazing. I recommend it!!!

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 59 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Dubrovnikssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 162 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 84 € per yö. Tämä on 12 % edullisempi kuin keskiarvohinta 95 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Dubrovnik odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on 8,3 °C/46,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 31,1 °C/88,0 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 1,8 °C/35,2 °F.
Kohteen Dubrovnik lähin lentokenttä on Dubrovnik (DBV) (15,66 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kroatia