Kartta

Lennot Faroon

Miten löydät halvat lennot Faroon?

Kuuma Faro kutsuu sinut kylään rytmien säestämänä! Monelle matkaajalle Faro on vain läpikulkupaikka, mutta me Skyscannerilla suosittelemme tutustumaan tähän kuumaan portugalilaiseen kaupunkiin syvemmin. Varaa lennot Faroon jo tänään ja et varmasti kadu, että jäit hieman pidemmäksikin aikaa. Portugalin eteläosassa sijaitseva Faro omaa pitkän ja mielenkiintoisen historian, joten jätä pakettimatkat ja hanki lennot Faroon omatoimisesti Skyscannerin lentohaun kautta. Lennot Faroon voivat kustantaa enimmillään jopa 600 euroa riippuen lähtöpäivästä, mutta ottamalla käyttöösi Skyscannerin Hintavahdin saat lennot Faroon jopa yli puolet halvemmalla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Faroon

Valitettavasti Suomesta yksikään lentokenttä ei tarjoa suoria lentoja Faroon, vaan riippumatta lähtöpaikasta Faroon matkustaminen vaatii yhden välilaskun. Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentokenttä Suomessa, joka tarjoaa lennot Faroon yhdellä välilaskulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Faroon?

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Faroon, vaan reitti vaatii yhden välilaskun. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat reittejä välilaskulla Faroon ovat muun muassa Air Berlin, Iberia ja British Airways.

Faron lentokentät

Faron lentokenttä sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Faron kaupunkialueesta. Se on koko Etelä-Portugalin tärkein lentokenttä, jota käyttävät monet matkanjärjestäjät välilaskupaikkana jatkaessaan muihin Portugalin kohteisiin. Kulkeminen lentokentältä Faroon onnistuu sieltä kulkevilla busseilla tai takseilla.

Milloin on parhain aika vierailla Farossa?

Algarven alueella sijaitseva Faro on aurinkorantakohde, jossa auringon sanotaan paistavan jopa 300 päivää vuodesta. Ei kuulosta yhtään hassummalta? Kevät ja kesä ovat Farossa pitkiä ja kuumia ja talvi lyhyt ja leuto. Parhain aika matkailla Faroon on periaatteessa minä aikana vuodesta tahansa, mutta ruuhkaisin aika siellä on kesäkuun lopusta syyskuun loppuun. Muistathan, että Faro on myös riehakas yliopistokaupunki, joten vilskettä ja bileitä riittää. Jos suosit hieman rauhallisempaa tunnelmaa lomallasi, kannattaa suunnata Faroon talviaikaan, jolloin paikallisten hotellienkin hinnat menevät alas.

Mitä nähdä ja tehdä Farossa?

Farossa sijaitsee Algarven alueen yliopisto, joten kaupunki tunnetaan nuorekkaasta meiningistään. Se on myös Pohjois-Euroopan suosituimpia lomakohteita. Farossa asustelee noin 60 000 ihmistä, mutta se on säilyttänyt kuitenkin pienemmän rantakaupungin kotikutoisuuden. Faron tarina alkaa jo esihistoriallisesta ajasta, mutta vuoden 1755 maanjäristys tuhosi kaupungin niin perin pohjin, että sitä edeltävästä aikakaudesta ei jäänyt paljoakaan jäljelle. Suosittu nähtävyys Farossa on vanhakaupunki, jota ympäröivät roomalaiset muurit. Myös Faron arkeologinen museo on jännittävä katsaus menneeseen. Herkkähermoisten ei kannata eksyä Nossa Senhora do Carmon kultaiseen kirkkoon, onhan sen kappeliin haudattu jopa 1200 munkkia. Kevyempää aktiviteettia edustavat golf ja surffailu, joihin Faro tarjoaa erinomaiset puitteet. Ria Formosa -laguuni on eksoottinen suojeltu luontokohde, jossa voi tutustua useisiin kauniisiin lintulajeihin. Praida de Faro taas on Faron pääranta, josta löytyvät myös turisteille kaikki tarvittavat herkut ja palvelut.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Praia de Faro, Arkeologinen museo, Faron katedraali, Ria Formosa.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Faro lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.