Kartta

Lennot Split

Miten löydät halvat lennot Splitiin?

Kroatia on noussut yhdeksi Euroopan suosituimmista rantalomakohteista. Tämä on tehnyt lennoista Splitiin kuumaa valuuttaa, ja reittejä on tarjolla useimmilla tunnetuilla lentoyhtiöillä. Voi siis olla hankalaa ottaa selvää, mikä yhtiö tarjoaa halvimmat lennot Splitiin. Skyscanner auttaa sinua selvittämään nopeasti sen, minkä lentoyhtiön kautta saat parhaimmat tarjoukset lennoista Splitiin. Skyscannerin lentohaku tarjoaa sinulle kaikki lentoyhtiöt ja niiden hinnat tutkailtavaksesi. Voit valikoida joko suorat lennot Splitiin tai lennot välilaskulla ja vaihdolla. Hintavahti taas kertoo sinulle, milloin lennot Splitiin ovat halvimmillaan – ja hinnat voivat muuttua hyvin nopeastikin!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Splitiin

Tällä hetkellä Suomen lentokentistä ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa suorat lennot Splitiin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Splitiin?

Suomesta Splitiin lentää useampikin lentoyhtiö. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat Suomesta suorat lennot Splitiin ovat seuraavat: Aeroflot, Norwegian, SAS, Croatia Airlines ja Lufthansa.

Splitin lentokentät

Trogirin kaupunkia lähinnä oleva Splitin lentoasema Zračna luka Split sijaitsee noin 30 minuutin päässä Splitin keskustasta ja sieltä on erinomaiset liikenneyhteydet kaupunkiin. Virallinen lentokenttäbussi kuljettaa matkaajia Splitin ja lentoaseman välillä. Bussiyhteys lähtee heti lentoterminaalin ulkopuolelta oikealta. Split ei itsessään ole suuri kaupunki, joten siellä on erittäin helppo liikkua. Kaupungin keskustassa toimii kaksi linja-autoasemaa, joista kummastakin kävelee helposti hotelleihin ja muihin majapaikkoihin.

Milloin on parhain aika vierailla Splitissä?

Splitissä vallitsee Välimeren ilmasto, mikä tarkoittaa auringonpalvojille pitkiä ja lokoisia rantapäiviä kuumien kesäpäivien säestämänä. Splitin ruuhkaisimmat kuukaudet ovat kesä-elokuussa, mutta itse rantaelämä saattaa jatkua aivan lokakuulle saakka. Talvet muistuttavat Splitissä Suomen kevättä ja sateita saattaa ilmaantua paikoittain. Kevät on parhainta aikaa matkustaa Splitiin, koska lämpötilat ovat tuolloin jo 20 asteen paikkeilla, mutta turisteja kaupunki ei silloin vielä ole valtoimenaan. Toukokuu herättelee kaupunkia jo täyteen loistoonsa ja kaikki hotellit, ravintolat ja ranta-alueet alkavat olla täydessä toiminnassa. Jos haet hieman enemmän rauhaa, on myös syyskuu oiva kuukausi matkustaa Splitiin, koska merivesi on vielä uitavan lämpöistä, mutta kaupungin kadut jo hieman hiljaisempia ruuhkaisimman kesäsesongin jäljiltä.

Mitä nähdä ja tehdä Splitissä?

Kroatiasta on viime vuosina kuoriutunut suosittu aurinkolomakohde ja monet ihmettelevätkin, miten tämä piilossa ollut helmi on pysynytkin näin kauan ihmisten tietämättömissä. Tämä on näkynyt myös lentoliikenteessä ja lennot Splitiin kuuluvat tänä päivänä jokaisen merkittävän lentoyhtiön valikoimaan. Split on itsessään kiehtova kaupunki, jossa on paljon historiallisia nähtävyyksiä. Yksi tällainen on vaikuttava Diocletianuksen palatsi, joka on rakennettu jo vuonna 300. Rivan rantapromenadi herää henkiin kesäkuukausina ja se on viihtyisä paikka paistatella päivää kahvin ääressä. Onpa Splitissä kuvattu myös suosittua Game Of Thrones -sarjaa, jonka myötä sinne saapuu sarjan faneja ympäri maailmaa erikseen heille järjestetyille GOT-kiertokävelyille. Shoppailu- tai ruokahalujen yllättäessä kannattaa ehdottomasti suunnata Splitin vanhaan kaupunkiin. Lähes lumenvalkeista rannoista turkoosin hohtavan meren äärellä kannattaa nauttia Splitin ympäristössä ja saaristossa, jonne pääsee lautoilla. Suosituimpia saaria auringonottoon ovat Hvar, Marjan ja Brač. Skyscanner on valinnut Splitin myös yhdeksi Euroopan parhaimmista rantalomakohteista.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Diocletianuksen palatsi, Saint Domniuksen katedraali, Hvar, Marjan ja Brač.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Split lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Split on yksi lentokenttä: Split.
Delta, KLM Cityhopper, Transavia France, KLM, transavia, Singapore Airlines, Eurowings Europe sekä Novair lentävät suoraan kohteeseen Split.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Split on toukokuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.