Kartta

Lennot Cancuniin

Miten löydät halvat lennot Cancuniin?

Cancun on oikea aikuisten paratiisi, jossa hauskanpito jatkuu ympäri vuorokauden! Tämä Meksikon Jukatanin niemimaalla ja Karibianmeren rannalla sijaitseva lomakeskus tarjoaa kaiken tarvittavan onnistuneelle lomalle, etkä tarvitse lomasi aikana yhtäkään junanvaihtoa tai välilaskua. Teepä siis oitis lentohaku Skyscannerin sivustoilla, ja lennot Cancuniin voivat olla hallussasi varattuina vain sekunneissa. Skyscannerin avulla lennot Cancuniin ovat varmasti juuri sinun budjetillesi sopivat!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Cancuniin

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Cancuniin, vaan reitti vaatii ainakin yhden välilaskun. Lennot Cancuniin lähtevät Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja tekevät yleensä välilaskun Frankfurtissa tai muualla Keski-Euroopassa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Cancuniin?

Helsingistä Cancuniin lennettäessä on varauduttava ainakin yhteen välilaskuun eli Suomesta ei lennetä suoria lentoja Cancuniin. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja Cancuniin ovat muun muassa Air France, American Airlines ja KLM.

Cancunin lentokentät

Cancunin lentokenttä on yksi Meksikon suurimmista ja tärkeimmistä lentokentistä. Vuonna 2016 sen kautta kulki huikeat 20 miljoonaa matkaajaa, joilla oli hankittuna lennot Cancuniin tai muualle päin Meksikoa. Cancunin lentokentällä kannattaa olla tarkkana, minkä kautta kuljetuksen hoitaa, koska kentällä päivystää myös paljon huijareita. Esimerkiksi lentokentän ulkopuolelta ei kannata ottaa taksia, ja hotellille menevät kuljetukset tulee matkustajien hoitaa jo etukäteen. Cancunin lentokenttä auttaa matkaajia kuljetusasioissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Milloin on parhain aika vierailla Cancunissa?

Parhain aika hankkia lennot Cancunin lämpöön on marras-joulukuusta huhtikuuhun, jolloin alueella on turistikausi kuumimmillaan. Tuolloin pääset nauttimaan Cancunin upeimmista säistä ja kuitenkin sinulla on mahdollisuus löytää suhteellisen edullisia hotelleja ja lentoja Cancuniin. Koska Cancun on amerikkalaisten turistien suosiossa, kannattaa välttää matkustusaikaa maaliskuusta huhtikuuhun, jolloin koulujen lomalaiset valtaavat rannat.

Mitä nähdä ja tehdä Cancunissa?

Cancun on maailmankuulu aurinkolomakohde Meksikon Quintana Roossa. Cancunia voi kutsua huoletta kaiken kattavaksi lomakeskukseksi, jossa pidetään huolta, että matkaajilla on viihdettä tarjolla 24 tuntia vuorokaudessa! Karibianmeren rannalla kun ollaan, ovat valkeahiekkaiset hiekkarannat alueella henkeä salpaavan kauniita ja turkoosin sinisessä meressä voi harrastaa minkälaisia vesiaktiviteetteja tahansa aina sukelluksesta vesihiihtoon ja kalastukseen. Purjehdus on toki suosittua tekemistä Cancunissa, ja maissa ollessa itseään voi viihdyttää monipuolisilla golf-kentillä. Vaikka hauskuus on taattua Cancunissa, on matkaajilla mahdollisuus rauhoittua myös Cancunin läheltä löytyvillä nähtävyyksillä, kuten Maya-kansan entisillä mailla Tulumissa. Myös läheiset saaret ja niiden rannikot, kuten Cozumel, houkuttavat vannoutuneita sukeltajia luokseen.

Kuuluisimmat nähtävyydet: XCaret, Coba, Isla Contoy, Playa Norte, Interactive Aquarium

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Cancún lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.