Kartta

Lennot Edinburghiin

Miten löydät halvat lennot Edinburghiin?

Edinburgh on jo vuosia ollut Britannian suosituimpia kaupunkilomakohteita. Voimme taata, että tässä skottikaupungissa viihdyt minkä pituisella lomalla tahansa – hanki lennot Edinburghiin vain viikonlopuksi tai viikoksi, et varmasti tule katumaan! Ja ole huoleti, sinun ei tarvitse käyttää tunteja verkossa löytääksesi lennot Edinburghiin, koska Skyscannerin Lentohaulla ovat maailman parhaimmat lentotarjoukset edessäsi vain sekunneissa!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Edinburghiin

Suomesta operoidaan lentoja Edinburghiin monelta lentokentältä, mutta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka operoi myös suoria lentoja Edinburghiin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Edinburghiin?

Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoria lentoja Edinburghiin lentää ainoastaan suomalainen Finnair.

Edinburghin lentokentät

Edinburghin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Edinburghin kaupunkialueesta. Matkaajien on erittäin helppo kulkea kaupungin ja lentokentän väliä, koska yhteydet toimivat lähes läpi vuorokauden. Kaikkein suosituin tapa siirtyä lentokentältä keskustaan on Airlink-bussi, joka kulkee jopa 10 minuutin välein. Itse matka Edinburghin keskustaan kestää noin puolisen tuntia. Myös taksitolppa löytyy lentoaseman edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Edinburghissa?

Lennot Edinburghiin voi hankkia ympäri vuoden, koska tämä vilkas kaupunki tarjoaa matkaajille mielenkiintoista tekemistä sesongista riippumatta. Sää toki on parhaimmillaan heinä-elokuussa, mutta tämä ajankohta on muuten ruuhkainen, joten lentoja Edinburghiin kannattaa miettiä muinakin aikoina. Kesäaikaan kaupungissa järjestetään kaikenlaisia festivaaleja, kuten Edinburgh Art Festival ja Edinburgh International Festival.

Mitä nähdä ja tehdä Edinburghissa?

Edinburghia kutsutaan johtavaksi festivaalikaupungiksi koko Euroopan tasolla ja erilaiset tapahtumat tuovatkin kaupunkiin kymmeniä tuhansia matkaajia vuodessa. Kuitenkin Edinburgh on yhtä lailla kokonainen nähtävyys vierailijoille merkittävine historiallisine vierailukohteineen. Yksi sellaisista on vuodesta toiseen ”The Royal Mile” Edinburghin vanhassa kaupungissa. Se koostuu useista kaduista, joiden varrelta löytyy upeita kaikuja menneisyydestä, kuten kirkkoja ja museoita. Itse päänähtävyys on alueelta löytyvä vanha linnoitus. Linnoista puhuttaessa ehdottomia vierailukohteita ovat Edinburghin linna sekä Holyroodin palatsi. Shoppailun perässä kannattaa seurata Royal Milelta keskustaan lähteviä teitä, jotka ovat täynnä viehättäviä putiikkeja, ja löytyypä janoisille alueelta myös lukuisia pubeja. Parhaimmat shoppailukadut keskustassa ovat Victoria Street, Cockburn Street sekä St Mary´s Close. Illanviettoon kannattaa sen sijaan suunnata Grassmarketin alueelle.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Edinburghin linna, Holyroodin palatsi, The Royal Mile, Royal Botanic Garden

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Edinburgh lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Edinburgh on yksi lentokenttä: Edinburgh.
Delta, Transavia France, Qatar Airways, KLM, transavia, Vueling Airlines, Norwegian Air International sekä eurowings lentävät suoraan kohteeseen Edinburgh.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Edinburgh on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.