Kartta

Lennot Dundeehin

Miten löydät halvat lennot Dundeehin?

Kerrotaan, että Skotlannin neljänneksi suurimmalla kaupungilla Dundeella on ollut suuri rooli satuhahmo Peter Panista synnyintarinassa. Kiehtovaa! Lähde siis itse ottamaan selvää, minkälaisesta kaupungista on kyse ja hanki lennot Dundeehin nopeasti Skyscannerin kautta. Saat kaikki markkinoiden parhaimmat lentodiilit Dundeehin tarkasteltavaksesi vain sekunneissa.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Dundeehin

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentokenttä Suomessa, josta operoidaan lennot Dundeehin. Lennot Dundeehin vaativat tavallisesti kaksi vaihtoa reitin aikana, joten lennot sinne eivät ole koskaan suoria.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Dundeehin?

Suomesta lentoja Dundeehin ei lennetä kovinkaan monen lentoyhtiön osalta yksinään, vaan ne operoidaan eri lentoyhtiöiden yhdistelmillä. Suomesta Dundeehin lentävät esimerkiksi Finnair ja British Airways.

Dundeen lentokentät

Dundeen lentokenttä sijaitsee vain viiden minuutin päässä Dundeen keskusta-alueesta. Dundeen lentokentältä pääset siis erittäin nopeasti kaupunkiin ja kyydiksesi voit valikoida joko taksin, jolla pääset muutamissa minuuteissa myös Dundeen juna-asemalle.

Milloin on parhain aika vierailla Dundeessa?

Skotlanti on ympärivuotinen lomakohde. Tämä takia jää yksinään sinun päätettäväksesi se, milloin haluat hankkia lennot Dundeehin. Kevät on mukavaa aikaa vierailla Dundeessa ja silloin sen maaseudulla sijaitseville nähtävyyksille, kuten vanhoihin linnakkeisiin on mahdollista vaikkapa vaeltaa tai pyöräillä. Kesäisin Skotlanti on ilmastoltaan vaihteleva ja takeita helteistä ei ole. Se ei tietenkään menoa haittaa, vaan päinvastoin tarjolla on monenlaisia tapahtumia ja festivaaleja.

Mitä nähdä ja tehdä Dundeessa?

Firth of Tayn pohjoisrannikolla sijaitseva Dundee tunnetaan historiallisista nähtävyyksistään, vaikka itse kaupunki onkin hyvin moderni ja meneväinen tänä päivänä. Dundee on esimerkiksi Helsingin ohella nimetty UNESCO:n ”City of Design” -tittellillä sen uraauurtavasta työstään tieteen ja tutkimuksen parissa. Dundeessa voit viettää aikaasi kävelemällä sen eläväisessä keskustassa ja poiketa samalla sen monissa tunnustusta saaneissa museoissa, kuten Euroopan parhaimmassa teollisuusmuseossa. Historiallista museota edustaa huikea 1400-luvulla rakennettu Broughtyn linnake, joka löytyy Broughty Ferryn luonnonläheiseltä alueelta. Dundeesta löytyy monipuolisesti shoppailumahdollisuuksia ja sen suosituimmat tavaratalot tunnetaan nimellä Overgate ja Wellgate. Tavaratalojen lähettyviltä löytyy Castle Street, joka tarjoaa runsaasi idyllisiä ja persoonallisia kahviloita ja ravintoloita.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Broughty Castle, RRS Discovery, Discovery Point, Dundee Science Centre, Law

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Dundee lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.