Lennot kohteesta Kuala Lumpur kohteeseen Itä-Jaava

Lentotarjoukset kaupungista Kuala Lumpur maahan Itä-Jaava

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Kuala Lumpur maahan Itä-Jaava tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Kuala Lumpur maahan Itä-Jaava

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:56 €, Surabaya
Halvin kuukausi lentäätammikuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 44 min
Halvin lähtölentoasemaKuala Lumpur kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöIndonesia AirAsia

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Kuala Lumpur kohteeseen Itä-Jaava seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 56 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Itä-Jaava, joka on 131 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Kuala Lumpur lentoasemalle Surabaya on tällä hetkellä tammikuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Kuala Lumpur lentoasemalle Malang on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Kuala Lumpur lentoasemalle Blimbingsari on yleensä huhtikuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Kuala Lumpur kohteeseen Itä-Jaava lähtevät keskiviikko 22. tammikuuta 2025.
Lentoasema Kuala Lumpur kans.väl. tarjoaa suorat lennot kohteeseen Itä-Jaava.
Jos lentosi lähtee kaupungista Kuala Lumpur, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Itä-Jaava, on Surabaya. Halvin lentoasema kaupungin Surabaya lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Surabaya.
Kaupungin Kuala Lumpur ja kohteen Itä-Jaava välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 44 minuuttia.
Suosituimmat lennot