Kartta

Lennot Brysseliin

Miten löydät halvat lennot Brysseliin?

Lennot Brysseliin mielessä? Onnittelut valinnastasi, tulet nauttimaan tästä kiehtovasta kosmopoliittikaupungista varmasti! Bryssel on erittäin suosittu kaupunkilomakohde, joten kaikkien matkavarausten kanssa kannattaa olla ajoissa. Lennot Brysseliin ovat halutuimpia kesäsesongin aikaan touko-elokuussa. Suunnitteluasi helpottaaksesi voit ottaa käyttöön Skyscannerin Hintavahdin, joka lähettää tiedot lentojen hinnanvaihteluista haluamallesi matkustusajankohdalle suoraan sähköpostiisi. Seuraa lentotilannetta Skyscannerin lentohaulla ja lennot Brysseliin polttelevat pian takataskussasi!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Brysseliin

Suomen vilkkain lentokenttä eli Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentokenttä, joka tarjoaa suorat lennot Brysseliin. Ehkäpä tulevaisuudessa myös muut lentokentät Suomessa tulevat tarjoamaan suoria lentoja Brysseliin, mutta sillä välin voit tarkastella tilannetta Skyscannerin lentohaun kautta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Brysseliin?

Tällä hetkellä Finnair operoi ainoana Suomessa suorat lennot Brysseliin. Brysseliin lentää Suomesta useita eri lentoyhtiöitä, kuten Air France ja Air Baltic, mutta suurimmassa osassa yhteyksiä joudut omatoimisesti vaihtamaan lennon välilaskun vaatimalla lentokentällä.

Brysselin lentokentät

Brysselin virallisen lentokentän nimi on Brussels Airport, joka sijaitsee noin 25 minuutin päässä kaupungista. Kaikkein nopein tapa matkustaa lentokentältä Brysselin keskustaan on juna, joka vie matkaajat pelipaikoille 20-30 minuutin välein. Matkaajat voivat ottaa keskustaan myös bussin, jotka kulkevat numeroilla 21 ja 12. Taksikin on mainio vaihtoehto kiireessä, mutta kannattaa varautua jopa 40 euron matkahintaan keskustaan mentäessä. Brysselin keskustasta tunnin päässä sijaitsee myös toinen lentokenttä, nimittäin S. Charleroin lentokenttä, jota suosivat erityisesti halpalentoyhtiöt.

Milloin on parhain aika vierailla Brysselissä?

Muista tämä: Brysselissä on aina hektistä ja kiireistä. Onhan se Euroopan Unionin pääpaikka. Tämä tarkoittaa sitä, että tietyt ajat, jolloin kaupungissa järjestetään paljon kokouksia tai konferensseja, voivat ruuhkauttaa hotellit ja ne saattavat osaltaan vaikuttaa myös lentojen hintoihin. Vierailijoita on siis ympäri vuoden sen verran, että lennot Brysseliin kannattaa hommata ajoissa. Kesäaika on itseasiassa Brysselissä kaikkein rauhallisinta johtuen kesälomista.

Mitä nähdä ja tehdä Brysselissä?

Brysselissä sijaitsevat Euroopan korkeimmin palkatut tehtävät ja virat, mikä näkyy vahvasti myös katukuvassa. Kävele Grand-Placen ympäristössä ja huomaat pian, että olet toinen toistaan hulppeampien luksusliikkeiden ympäröimänä. Tällaisia kalliimpia shoppailukatuja edustaa mm. Rue Neuve. Toisaalta kaupungista löytyy mukavasti myös toista ääripäätä eli kirppareita. Erityisesti sunnuntaisin kannattaa suunnata Marche du Midin torille. Bryssel on korkeakulttuurin mekka, joten siellä saat varmasti rahoillesi vastinetta, jos päätät laittaa roposesi oopperaan tai klassisen musiikin konsertteihin La Monnaei De Munt -pääkonserttihallissa. Brysselissä voi pärjätä myös pienellä budjetilla, joten luepa vinkkimme siihen, miten tämä on mahdollista.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Grand-Place, Manneken Pis, Atomium, Cathedral of St. Michael and St. Gudula, Mini Europe

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bryssel kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Bryssel on kaksi lentokenttää: Bryssel kans.väl. ja Bryssel S. Charleroi.
Gulf Air, Transavia France, Oman Air, transavia, Nouvelair, Thai Airways, Georgian Airways sekä Garuda Indonesia lentävät suoraan kohteeseen Bryssel kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Bryssel kans.väl. on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.