uutiset Parhaat golfmatkat Pohjoismaissa

Kaikki artikkelit

Parhaat golfmatkat Pohjoismaissa

Parhaat väylät, golfkentät ja golfkeskukset: Nämä ovat golfmatkat Pohjoismaiden parhaille kentille. Lue lisää ja löydä omasi!

Golfmatkat Pohjoismaiden parhaille kentille ja greeneille ovat todellinen elämys. Miltä kuulostaisi golfmatka Lofooteille tai Ruotsin kuuluisille PGA-kentille? Skyscanner vinkkaa nyt, mihin kaikkiin golfkohteisiin kannattaa varata lennot vaikka heti.

Golf

1. Vasatorpin golfkeskus, Ruotsi

Ruotsin länsirannikolta, Malmön pohjoispuolelta, löytyy yksi Pohjoismaiden parhaista golfkeskuksista. Golfmatkat kannattaa siis suunnata ainakin tänne Helsingborgin kaupunkiin ja Vasatorpin golfkeskukseen. Neljästä kentästä paras on Tournament Course, mutta myös toinen 18-reikäinen, Classic Course, on erittäin mukava pelattava. Vasatorpin golfkeskuksesta löydät myös tasokkaan ravintolan, kaupan ja kioskin – sekä tarvittaessa yksityisesti varattavia tiloja.

Vasatorpin golfkeskukseen matkustat kätevästi esimerkiksi Malmöstä tai jopa Tanskan puolelta Kööpenhaminasta. Vuokraa auto Skyscannerin avulla ja pääset todella helposti perille. Matkaa Malmöstä golfkeskukseen on 65 km ja Kööpenhaminasta 70 km (sis. autolautan) tai 100 km (sen kuuluisan sillan kautta). Lue myös: Malmön ja Kööpenhaminan välinen silta on yksi Ruotsin kuuluisimmista nähtävyyksistä.

2. PGA Sweden National, Ruotsi

Golfmatkat PGA Sweden Nationaliin ovat todella elämys, sillä täältä löydät kaksi erilaista, mutta mielenkiintoista 18-reikäistä kenttää. Lakes Course tarjoaa puistomaisen kentän ja Links Course puolestaan enemmän skottilaistyylisen. Molemmet ovat par 72 ja koko kenttäkokonaisuus on kuuluisan Kyle Phillipsin käsialaa.
Golfkeskus vuokraa myös näköalasviittejä, mutta vaikka et jäisikään yöksi, tarjolla on erittäin laadukasta lounasta ja muuta purtavaa.

Varaa lennot Malmöhön, sillä PGA Sweden National sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Malmöstä. Voit myös lentää vaikkapa Kööpenhaminaan ja saapua golfkeskukseen vuokra-autolla.

3. Oslo Golfklubb, Norja

Oslo Golfklubb on Norjan vanhin golfkenttä, sillä se perustettiin jo vuonna 1924. Tunnelma golfklubilla on todella autenttinen edelleen ja täällä voit golfreissulla fiilistellä menneitä vuosikymmeniä klassisessa klubitalossa. Kentät uusittiin täydellisesti vuonna 2008 ja pääset pelaamaan todella hyviä ja laadukkaita väyliä! Samalla nautit Oslon mahtavista maisemista: kaunis Bogstadvannetin järvi kimaltelee vieressä ja kauempana kohoavat Holmenkollenin hyppyrimäet.

Lue lisää vinkkejä matkallesi Osloon: Tässä ovat Oslon parhaat nähtävyydet ja mielenkiintoisimmat käyntikohteet.

4. Lofoten Links, Norja

Lofoottien uskomattomien upeissa maisemissa golfmatkat ovat pelkkää mahtavaa elämystä alusta loppuun! Lofootit ovat täynnä luonnonkauneutta ja valoa, jyrkkiä rinteitä, rantakallioita ja valkoisia hiekkarantoja. Lofootit tarjoavat kaiken tämän lisäksi myös yhdet Euroopan parhaista golfväylistä. Uskomattoman hieno 18-reikäinen Lofoten Links avasi vuonna 2015 ja on kerännyt kehuja siitä asti. Ja hei, täällä voit golfata vuorokauden ympäri kesäaikaan, kun aurinko ei laske.

Voit ottaa lennot joko Leknesin tai Svolværin lähilentokentille tai lentää hiukan suuremmalle Evenesin lentokentälle, johon on tarjolla enemmän lentoja. Vuokraa auto Skyscannerin avulla ja aja Evenesistä upeiden maisemien läpi Lofooteille. Ajomatkaa on 200 kilometriä ja sen ajamiseen kannattaa varata kolme tuntia.

5. Lübker Golf Resort, Tanska

Lübker Golf Resort on jo monena vuonna ollut ehdokkaana Tanskan parhaaksi golfkeskukseksi, eikä siis ihme, että monet golfmatkat suunnataankin juuri tänne. Maaseutumaisemaa ja metsää ympärillä ja lähellä Jyllannin rannikko. Resortista löytyy kolme miellyttävää 9-reikäistä kenttää (Forest, Sky ja Sand), jotka suunnitteli Robert Trent Jones II.
Keskuksessa rentoudut myös Spa & Wellness -alueen subtrooppisissa altaissa ja teet päiväreissun vaikkapa rantadyyneille.

Varaa lennot Århusiin ja vuokraa auto. Lentokentältä ajaa golfkeskukseen 20 minuutissa.

6. Ålands Golfklubb ja Eckerö Golf, Ahvenanmaa

Miksi lähteä merta edemmäs kalaan, kun golfmatkat sujuvat hyvillä kentillä ja kauniissa maisemissa myös Ahvenanmaalla. Sekä Ålands Golfklubb että Eckerö Golf tarjoavat mahdollisuuden pelata kunnon 18-reikäisellä kentällä, aivan Maarianhaminan lähellä. Monien mielestä Kastelholman linnan läheisyydessä sijaitsevan Ålands Golfklubbin Slottsbanan ja Kungsbanan ovat Suomen parhaiden joukossa. Eckerö Golfin kentän metsämaisema ja vuonna 2015 avattu uusi kenttä ovat todella kokemisen arvoiset.

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoistahotelleista ja autonvuokrauksesta.

Kartta