Lennot kohteesta Dubai kohteeseen Länsi-Bengali

Lentotarjoukset kaupungista Dubai maahan Länsi-Bengali

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Dubai maahan Länsi-Bengali tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Dubai maahan Länsi-Bengali

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:305 €, Kalkutta
Halvin kuukausi lentääheinäkuu
Keskimääräinen lentoaika4 t 25 min
Halvin lähtölentoasemaDubain linja-autoasema
Suosituin lentoyhtiöEmirates

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Dubai kohteeseen Länsi-Bengali seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 305 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Länsi-Bengali, joka on 385 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Dubai lentoasemalle Bagdogra on tällä hetkellä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Dubai lentoasemalle Kolkata on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Dubai lentoasemalle Kazi Nazrul Islamin on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Dubai kohteeseen Länsi-Bengali lähtevät perjantai 12. heinäkuuta 2024.
Lentoasema Dubai tarjoaa suorat lennot kohteeseen Länsi-Bengali.
Jos lentosi lähtee kaupungista Dubai, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Länsi-Bengali, on Kalkutta. Halvin lentoasema kaupungin Kalkutta lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Kolkata.
Kaupungin Dubai ja kohteen Länsi-Bengali välinen keskimääräinen lentoaika on 4 tuntia ja 25 minuuttia.
Suosituimmat lennot