Kartta

Lennot kohteeseen Benin

Benin - luonnon oma

Länsi-Afrikassa sijaitseva Benin tunnetaan voodoon synnyinmaana, mikä on omiaan luomaan mystisen verhon maan päälle. Mutta huoli pois, Benin on ystävällinen ja vieraanvarainen maa matkailijoille, jotka otetaan aina avosylin vastaan. Maa tarjoaa upeita luonnonsuojelualueita, jotka toimivat villieläinten, kuten leijonien, norsujen ja gepardien kotipaikkana. Beninissä ekomatkailu onkin erittäin suosittua ja maassa harrastetaan paljon myös vapaaehtoismatkailua. Beninin eteläosissa sijaitsevat maan upeimmat rantalomakohteet, kun taas maan pohjoisosa tarjoaa vaellusmahdollisuuksia aktiivimatkailijoille. Beninissä on mahdollisuus viettää todella monimuotoinen loma kulttuurin, luonnon tai aurinkoloman parissa. Tutustu tähän upeaan eksoottiseen maahan alla ja hanki lennot Beniniin Skyscannerin kautta.

Voodoo on sana, joka liitetään vahvasti Beniniin. Beninin sanotaan olevan mystisen voodoo-uskonnon synnyinmaana, joten maassa kannattaa suhtautua uusiin elämyksiin avoimin mielin - niitä kun ei pääse pakoon Beninissä! Jos sinulle sattuu olemaan lennot Beniniin tammikuun aikana, kannattaa ehdottomasti osallistua maailmanlaajuisesti erittäin suosittuun Voodoo-festivaaliin, joka järjestetään Ganvien kylässä. Beninissä on kaksi merkittävää kaupunkikeskittymää: pääkaupunki Porto Novo sekä merkittävä satamakaupunki ja kaupallinen keskittymä Cotonou. Porto Novo ei tarjoa kovinkaan paljon matkaajille, mutta siellä sijaitsevat maan parhaimmat museot, kuten kansallismuseo, jossa voi tutustua Beninin vaiherikkaaseen menneisyyteen. Cotonou sen sijaan on erittäin eläväinen kaupunki, joka tarjoaa matkailijoille kaikkea ravintoloista shoppailuun sekä vilkkaan yöelämän. Cotonouta sanotaan maan länsimaalaisimmaksi kaupungiksi ja se onkin erinomainen paikka hankkia tarvikkeita mukaansa, jos on matkaamassa myös maan muihin osiin. Cotonousta löytyy city-elämän vastapainoksi jopa yksi ranta, Fidjirossé Beach, jonne paikalliset kokoontuvat viettämään aurinkoisia päiviä.

Beniniin matkaavan kannattaa ehdottomasti vierailla maan kansallispuistoissa. Yksi vaikuttavimmista on Pendjarin kansallispuisto, joka levittäytyy yhdessä Nigerin W-kansallispuiston kanssa 50 000 neliökilometrin laajuudelle. Alueella tunnetaan monista villieläimistään, kuten gepardeistaan, hyeenoistaan ja leopardeistaan.

Parhain ajankohta hankkia lennot Beniniin on joulukuusta maaliskuuhun, jolloin maassa on valloillaan kuiva kausi. Nämä ovat miellyttävimpiä lomakuukausia maassa, jolloin lämpötilat pysyttelevät inhimillisissä lukemissa myös eurooppalaisille. Harmattan-tuuli kannattaa huomioida myös lentoja Beniniin suunnitellessa. Saharasta Länsi-Afrikkaan puhaltava viileä tuuli tuo mukanaan hiekanjyviä, jotka vaivaat sekä näkyvyyttä että ihmisiä. Jos lomamatkasi sattuu juuri tuolle ajanjaksolle, kannattaa mukaan pakata aurinkolasit ja huulivoide.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.