uutiset Parhaat luksus-hotellit Helsinki

Kaikki artikkelit

Parhaat luksus-hotellit Helsinki

Skyscanner vinkkaa luksustason hotellit Helsingissä. Valitse näistä upeimmat hotellit Helsinki-matkallesi!

Skyscanner kertoo nyt, mitkä ovat ne kaikkein korkeatasoisimmat hotellit Helsingissä. Viiden tähden tunnelmia, eleganssia ja designia löytyy useasta ihanasta hotellista Helsingin keskustasta. Ota rennosti ja varaa itsellesi (ja seurueellesi) luksusta ja hemmottelua matkalle maamme kauniiseen pääkaupunkiin. Etsi juuri se sinun suosikkisi lukemalla vinkkimme, mitkä ovat ne kaikkein upeimmat hotellit Helsinki-matkaa suunnitellessa!

Upeimmat hotellit Helsinki

1. Hotel Kämp

Hotel Kämp on Helsingin legendaarisin hotelli, jonka historia on mahtava ja huoneet vieläkin upeampia. Kun kyseessä ovat viiden tähden hotellit Helsingissä, Kämp on niistä ykkönen. Tämä luksushotelli sijaitsee Helsingin sydämessä, Pohjoisesplanadilla, ja se tarjoaa ylellistä tunnelmaa ja käsin kosketeltavaa fiilistä yli sadan vuoden takaa.

Hotelli on perustettu jo vuonna 1887 ja se oli 1800-1900-lukujen vaihteessa Suomen tunnetuin huvielämän keskus ja kulttuuriväen kohtaamispaikka. Koe unohtumaton eleganssi, historian lehtien havina, korkeatasoisen keittiön tarjoilut ja yövy Kämpissä.

2. Hotel Haven

Ihanalla paikalla, lähellä merenrantaa ja Vanhaa Kauppahallia, sijaitsee Hotel Haven. Tämä Unionkadun varren luksushotelli oli Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jäsen. Voit valita juuri sinulle sopivan huoneen, tarjolla on erilaisia ylellisiä vaihtoehtoja superior-huoneista aina 80 neliöiseen sviittiin!

Viihtyisässä ja korkealaatuisessa Bar Havenissa istahdat nauttimaan virkistävän juoman vaikkapa ennen tai jälkeen shoppailureissun keskustan kauppoihin, jotka löytyvät vain kivenheiton päästä. Ylelliset hotellit Helsinki-matkalle löytyvät aivan ydinkeskustasta!

3. Hotel St. George

Mahtavalla paikalla vehreän Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitseva St. George on todellinen luksushotelli, jossa voit yöpyä vaikkapa upeassa parvekkeellisessa Atelier-huoneeessa. Hienon vanhan rakennuksen historia juontaa juurensa 1840-luvulle eikä hotellissa ole tyydytty vain vanhaan, vaan esillä on myös taideteoksia tunnetuilta nykytaiteilijoilta. Hotellissa on myös korkeatasoinen spa, joka tarjoaa hoitojen lisäksi käyttöösi uima-altaan sekä sauna- ja lepotilat.

4. Hotel F6

Ainutlaatuinen boutique-hotelli F6 Fabianinkadulla on perheomisteinen ja kaikessa on panostettu palveluun ja luksustason kokemuksiin. Ihanien huoneiden lisäksi hotellista löytyy kaunis ja rauhallinen sisäpiha, joten voit myös varata huoneen, jossa on ranskalainen parveke tai oma terassi. Idyllinen sisäpiha on luksusta, kun etsinnässä ovat huipputasoisimmat hotellit Helsinki-matkalle! Tyylikkyys näkyy kaikkialla ja myös vastuullisuuteen on panostettu: hotellissa käytetään vain tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä.

5. Hotel Lilla Roberts

Luksustasoiset hotellit Helsinki-reissulle löytyvät kaikki juuri sopivan matkan päässä ydinkeskustan vilinästä. Kaartinkaupungissa, Kasarmitorin kulmalla sijaitseva Lilla Roberts yhdistää sulavalla tavalla 1930-luvun designia, art deco -tyyliä ja moderneja mukavuuksia. Hienon vanhan rakennuksen vanhin osa valmistui jo vuonna 1908 ja tunnelma on ainutlaatuinen.

Tähän hotelliin ei kannata tulla pelkästään nukkumaan. Hotellin ravintolan Krog Roban viihtyisä miljöö on hurmaava ja Bar Lilla e:n cocktailit ovat tunnettuja Helsingissä. Ja tietysti illan tullen tyylikkäissä huoneissa saat mitä parhaimmat unet.