uutiset Hotellit maailmalla: Paras boutique-hotelli

Kaikki artikkelit

Hotellit maailmalla: Paras boutique-hotelli

Paras boutique-hotelli tarjoaa ylellistä rentoutumista ja kaunista designia. Skyscanner esittelee nyt ihanimmat hotellit maailmalla.

Aikoinaan boutique-hotelliksi kelpuutettiin ainoastaan pienet, perhevetoiset design-hotellit, mutta nykyisin boutique-hotellin täytyy tarjota myös modernia luksusta loistavalla paikalla. Skyscanner vinkkaa nyt ihania luksushotelleja ympäri maailman. Löytyisikö näistä se paras boutique-hotelli, johon sinäkin haluat yöpymään?

Hotellit maailmalla: Paras boutique-hotelli

1. Shangri-La Hotel, Toronto

Toronton ydinkeskustan boutique-hotelli Shangri-La tarjoaa avarimmat huoneet koko kaupungissa. Huoneet ja sviitit on suunniteltu siten, että vieraat kokevat olonsa mahdollisimman mukavaksi ja pääsevät nauttimaan modernista funktionaalisuudesta. Sisustuksessa on otettu inspiraatiota aasialaisista tyyleistä ja hotellin ravintola Bosk tunnettu tarjoiluistaan. Kuntosali ja 20-metrinen uima-allas ovat – totta kai – luksusluokkaa.

2. Ashford Castle, Knock, Irlanti

Ashford Castle ei ole pelkästään boutique-hotelli, se on myös viiden tähden historiallinen linnahotelli! Hotellirakennuksen historia alkaa jo vuonna 1228 ja tarjolla on 83 huonetta ja sviittiä. Ja niiden lisäksi tiluksilta löytyy (niin kuin linnoissa ja kartanoissa on ollut tapana) erillinen pikkumökki, jossa voi myös yöpyä – omassa rauhassa, mutta ylelliseen tyyliin. Linnan tiluksilla voit myös ratsastaa, kalastaa, ampua savikiekkoja ja harrastaa haukkametsästystä.

3. Kerry Hotel, Hongkong

Kerry Hotel on Hongkongin uusin boutique-hotelli ja siitä on hetkessä tullut oikea urbaani matkakohde. Hotellissa on yli 540 huonetta, mutta erityisen kiinnostavia ovat suuret ja avarat yhteistilat ja aulat, joista on upeat panoraamanäkymät Victoria Harbour -satamaan. Kerry Hotelissa on osattu yhdistää designia ja modernia luksusta loistavalla tavalla. Ja tietysti hotellista löytyy reunaton uima-allas, infinity pool.

4. Gansevoort Meatpacking NYC, New York

Kyllä New Yorkissa boutique- ja luksushotelleja riittää, mutta Gansevoort on omaa luokkaansa. Arvasit oikein, hotelli sijaitsee kuuluisalla Meatpacking-alueella, joka on eittämättä yksi kaupungin trendikkäimmistä alueista. Gansevoortiin saapuvat yöpyjät suuntaavat ensimmäisenä (heti kotiuduttuaan huoneisiinsa) kattoterassibaariin, josta on 360-asteen näkymät yli kaupungin. Ja tietenkin lämmitetty ulkouima-allas ja kattopuutarha. Huoneista löytyy uusinta tekniikkaa ja mitä kauneinta designia. Paras boutique-hotelli, ainakin New Yorkissa.

5. Saffire Freycinet, Freycinet National Park

Australian paras boutique-hotelli löytyy Tasmaniasta. Saffire Freycinet tarjoaa asiakkailleen 20 sviittiä, joista on maagiset näkymät Great Oyster Bay -lahdelle ja Freycinet National Park -kansallispuiston Hazards Mountains -vuorille. Sisustus ja design sulautuvat yhteen ympäröivän luonnon kanssa ja ravintola tarjoaa lähiruokaa ja lähitilojen viinejä. Miltä kuulostaisi osterit läheiseltä osterifarmilta? Ota siis suunnaksi vaikkapa Hobartin tai Launcestonin lentokentälle.

6. Hotel Twentyseven, Amsterdam

Supersiististi puettu ovimies ottaa sinut vastaan, kun saavut Hotel Twentysevenin valtaville ja ornamentein koristelluille oville. Dam-aukion laidalla majesteettisesti seisova hotelli tarjoaa boutique-luksusta aivan Amsterdamin keskustassa. Tämän hotellin todellinen helmi on rakennuksen tornissa sijaitseva Rooftop Stage Suite -sviitti, josta on mahtavat 360-asteen näkymät aukion vilinään, kohti kuninkaallista palatsia ja yli koko kaupungin. Se ehkä takaa, että tämä parhaan design & boutique -hotellin palkinnon napannut hotelli on se maailman paras boutique-hotelli.

7. Hotel Jen Tanglin, Singapore

Jen Tanglin -hotellin sisustus ja design ovat kyllä kauniit, mutta erityisen hienoja ovat tapetit, joiden kuvioinnit nojautuvat neljään asiaan, jotka kuvastavat Singaporea: polkupyörät, orkideat, kultakalat sekä kauppakojut. Monet vieraat kehuvat myös leijuvan kevyiltä tuntuvia sänkyjä ja petivaatteita, ja 17. kerroksen klubi- ja baaritila vetää asiakkaita puoleensa. Ja hotellista on todella helppoa piipahtaa ostoksille kuuluisalle Orchard Road -kadulle.

Kartta