Kartta

Lennot Singaporeen

Miten löydät halvat lennot Singaporeen?

Tähän kysymykseen on äärimmäisen helppo vastata: Skyscannerin avulla tietenkin! Halvimmat lennot Singaporeen on erittäin helppoa etsiä silloin, kun käytössä on markkinoiden paras lentohaku. Löydät lennot Savonlinnaan vaivattomasti Skyscannerin avulla sekä kaikki muut kätevät matka-apurit, jotka saat käytettäväksesi. Tällaisia ovat muun muassa Hintavahti, joka tomerana henkilökohtaisena assistenttinasi lähettää tiedon sinulle välittömästi, kun lennot Singaporeen halpenevat hinnoiltaan. Joskus parhaimmat lennot Singaporeen voivat löytyä myös äkkilähtöinä, joita tutustupa Skyscannerin oppaaseen siitä, miten metsästät kaikkein makeimmat lentotarjoukset minne tahansa päin maailmaa!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Singaporeen

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka tarjoaa suorat lennot Singaporeen. Kannattaa kuitenkin seurata lentokenttien palveluntarjontaa Skyscannerin lentohaulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Singaporeen?

Suomesta Finnair ja Qantas tarjoavat suorat lennot Singaporeen.

Singaporen lentokentät

Mitä voi odottaa, kun lentokenttä valitaan maailman parhaimmaksi? Singaporen Changin kansainvälinen lentokenttä saanut tämän kunnian ja aivan syystä: sen palvelu- ja viihdetarjonta on vailla vertaa, ja lentoasemalla viettää mielellään tunnin jos toisenkin. Singaporen lentokentältä voi valita kyydikseen keskustaan joko junan, bussin, taksin, limusiinin tai isomman tilataksin. Junan löydät terminaaleista 2 ja 3 ja viimeinen juna lentokentältä keskustaan lähtee klo 23.18. Busseista linjat 36 ja 36A kulkevat lentokentältä kaupunkiin ja lippu kyytiin kustantaa 2,50 Yhdysvaltain dollaria. Taksiaseman löydät heti ulostuloaulan edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Singaporessa?

Singaporeen kannattaa ehdottomasti matkustaa kuivan kauden aikaan eli maaliskuun ja lokakuun välisenä aikana. Lämmin ilmasto vaikuttaa kaupungissa ympäri vuoden, joten lukuun ottamatta sadekautta, Singapore kutsuu joko kaupunki- tai rantalomalle valitsemanasi loma-ajankohtana.

Mitä nähdä ja tehdä Singaporessa?

Singapore on huikea metropoliluokan kaupunki, joka viehättää kuitenkin siisteydellään, ja siellä tunnelma muistuttaakin enemmän pikkukaupungin meininkiä. Singapore on yksi Aasian turvallisimmista kaupungeista, joten se on erittäin hyvä paikka aloittaa Aasiaan tutustuminen. Kaupungissa kohtaavat mennyt maailma ja moderni nykypäivä, kun vierekkäin seisovat kiinalaispyhättö sekä pilvenpiirtäjä. Kaupungin kaupallisen puolen eli Marina Bayn vastakohtaa edustaa huikea futuristinen kasvitieteellinen puutarha Gardens By The Bay, joka tuo mieleen enemmän tieteisleffan kuin kasvimaailman. Singaporen eläintarhat ovat maailman parhaita eli sinne kannattaa suunnata koko perheen voimin. Näyttäviä ovat myös Singaporen useat museot, kuten Art and Science Museum. Jos kaupungin kuhina alkaa ahdistamaan, voi suunnata singaporelaishotellien syleilyyn.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Sentosa, Universal Studios Singapore, Singaporen eläintarha, Tiger Sky Tower

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Singapore Changi lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.