Singapore

24.1.2020 - 25.1.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Village Hotel Katong by Far East Hospitality, ONE°15 Marina Sentosa Cove Singapore sekä Fairmont Singapore ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Singapore perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Singapore klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Singapore

alkaen 88 €
alkaen 121 €
alkaen 260 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Singapore?

9,8
Herkuttelijat
9,3
Perhematkailijat
8,8
Luksusmatkailijat
8,4
Seikkailumatkailijat
7,6
Yöelämän ystävät
Jäsenten arvostelut (1126)
나경 배
나경 배
24.3.2019

Naiset ovat hyviä maita vaeltamaan. Tarjoilija ravintolassa, linja-autonkuljettaja, jopa muukalainen, joka tapaa penkillä kävelyllä kadulla, hymyilee. Maa, joka rakastaa korealaisia draamia ja korealaisia ihmisiä ja Koreaa. On hyvä maa syödä riisiä, syödä yksi dollarin mehu ja katsella taivasta ilman pilviä paikassa, jossa en ole läpäissyt kuumaa säätä.

Valeria Nadya Ong
Valeria Nadya Ong
30.12.2019

Small country with excellent public transportations. You won’t get lost with their great buses and MRT trains. Very safe and clean. Good food, good attractions. And they have Universal Studios. Woohoo!

Ben Szander
Ben Szander
29.12.2019

a lot of public transportion access so you may have a such enjoyable trip with no worries

Ex  Pelaut
Ex Pelaut
26.11.2019

Kalo pengen liat kemewahan gedung perginya ke JAKARTA SUDIRMAN THAMRIN DAN SCBD nah di SINGAPURA liat APALAGI kalo selain GEDUNG?

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 97 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Singaporessa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 157 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 137 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Singapore odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on 27,2 °C/81,0 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä huhtikuu, jonka keskilämpötila on 32,3 °C/90,1 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 24,0 °C/75,2 °F.
Kohteen Singapore lähin lentokenttä on Seletar (XSP) (14,31 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Singapore Changi (17,43 km)

Suunnittele matka kohteeseen Singapore