Singapore

31.8.2019 - 1.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Marina Bay Sands, Kam Leng Hotel sekä The Pod @ Beach Road Boutique Capsule Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Singapore perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Singapore klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Singapore?

9,8
Herkuttelijat
9,2
Perhematkailijat
8,7
Luksusmatkailijat
8,5
Seikkailumatkailijat
7,4
Yöelämän ystävät
Jäsenten arvostelut (991)
나경 배
나경 배
24.3.2019

Naiset ovat hyviä maita vaeltamaan. Tarjoilija ravintolassa, linja-autonkuljettaja, jopa muukalainen, joka tapaa penkillä kävelyllä kadulla, hymyilee. Maa, joka rakastaa korealaisia draamia ja korealaisia ihmisiä ja Koreaa. On hyvä maa syödä riisiä, syödä yksi dollarin mehu ja katsella taivasta ilman pilviä paikassa, jossa en ole läpäissyt kuumaa säätä.

Sergey Lenkov
Sergey Lenkov
22.8.2019

Город в котором стоит однажды побывать, чтобы восхититься дизайном архитектуры зданий и парков, старины и современности

Petra  Sz.
Petra Sz.
3.8.2019

Életem legnagyszerűbb élménye az itt eltöltött idő. Tiszta, zöld, modern - mindenkinek látnia kell egyszer :)

Subhajit Biswas
Subhajit Biswas
28.7.2019

Best city I have been to. There’s a beach and universal studios and having a drink in Marina Bay is a must

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 114 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Singaporessa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 166 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille elokuussa viime vuonna oli 130 € per yö. Tämä on 4 % edullisempi kuin keskiarvohinta 136 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Singapore odotettu keskilämpötila kuukautena elokuu on 28,0 °C/82,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä huhtikuu, jonka keskilämpötila on 32,3 °C/90,1 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 24,0 °C/75,2 °F.
Kohteen Singapore lähin lentokenttä on Seletar (XSP) (14,31 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Singapore Changi (17,43 km)

Suunnittele matka kohteeseen Singapore