Kartta

Halvat lennot Oulusta Moskovaan

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Moskova...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Moskova

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

254 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1235 kilometriä

3t 20min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Moskova Sheremetyevo, Moskova Vnukovo, Moskova Domodedovo ja Moskova Zhukovsky

4 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Moskova on neljä lentokenttää: Moskova Sheremetyevo, Moskova Vnukovo, Moskova Domodedovo ja Moskova Zhukovsky.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Oulu kohteeseen Moskova on 254 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 20min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Oulu kohteeseen Moskova.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Oulu kohteeseen Moskova.

Näin löydät lennot Oulusta Moskovaan

Skyscannerin kautta hankit erittäin vaivattomasti lennot Oulusta Moskovaan. Aloita jännittävän matkasi suunnitteleminen yhteen Venäjän kiehtovimmista kaupungeista yhdessä Skyscannerin kanssa. Markkinoiden tehokkain lentohaku etsii reissukuumetta poteville kaikki halvimmat lennot Oulusta Moskovaan vain sekunneissa. Apuna voit käyttää monipuolisia työkalujamme, kuten Paras aika varata -työkalua, joka etsii sinulle ajankohdan, jolloin lennot Oulusta Moskovaan ovat edullisimmillaan.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Oulusta Moskovaan

Oulusta Moskovaan matkaajat pääsevät ainakin Finnairin kyydillä sekä sen kanssa yhteistyössä lentävät lentoyhtiöt.

Kun lähdet matkaan Oulun lentoasemalta

Oulun lentoasemalta maailmalle matkaaminen on erittäin vaivatonta. Lentoaseman kahdessa kerroksessa on helppo liikkua ja viihdyttää itseään ajankuluksi ennen lentoja Oulusta Moskovaan. Nauti lasillinen oluthuone Toppilassa tai istahda porttilalueen kiikkustuoliin selailemaan lentokentällä ilmaista WiFi-yhteyttä.

Kun saavut Moskovaan

Lennot Oulusta Moskovaan laskeutuvat jollekin sen kolmesta lentokentästä: Domodedovon, Seremetjevon kansainväliselle lentokentälle tai Vnukovon lentokentälle. Hyvin mahdollisesti Suomesta saapuessa kyseessä on Seremetjevon lentokenttä, joka sijaitsee noin 28 kilometrin päässä Moskovan keskustasta. Matkustajat pääsevät Moskovaan keskustaan taksilla, bussilla tai junalla.

Yleistä tietoa, kun lennät Oulusta Moskovaan

Suomalaiset tarvitsevat viisumin matkatessaan Moskovaan. Kertaviisumi on voimassa 2 - 30 päivää ja hyvä vaihtoehto yhdelle edestakaiselle matkalle. Venäjän konsulaatti käsittelee turistiviisumia noin 8 päivää, joten tämä on hyvä huomioida lentojasi Oulusta Moskovaan hankkiessasi.

Tämän osion tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista aina tarkastuskortistasi lentosi tarkemmat tiedot.

Mitä voit odottaa Moskovalta

Suureellinen Moskova on erityisesti nähtävyyksien kaupunki. Sen merkittävät patsaat, museot ja Kreml ovat monelle jo riittävä syy hankkia lennot Oulusta Moskovaan. Punainen tori ja Pyhän Vasilin katedraali kuuluvat jokaisen Moskovan vierailijan kärkikohteisiin, mutta välillä kannattaa poikeata sivukaduille myös shoppaamaan. Maatuskanuket, nahkatuotteet ja elintarvikkeet, kuten hunaja ovat suosittuja tulisia kotimaahan.

Hotelli Moskovasta

Moskova on valtava kaupunki, joten hotellin etsiminen sieltä voi olla haastavaa. Skyscannerin kautta majoituksen etsiminen on kuitenkin äärimmäisen helppoa. Anna hotellihaullemme vapaat kädet ja sinä voit keskittyä lomasi suunnitteluun!

Tiedot on tarkastettu marraskuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.