Kartta

Lennot kohteeseen Singapore

Sykähdyttävä Singapore

Useimmat mieltävät Singaporen vain sen samannimiseksi pääkaupungiksi, mutta todellisuudessa kyseessä on kokonainen kaupunkivaltio Kaakkois-Aasiassa. Salmiakinmuotoinen Singapore koostuu kaikkiaan sen pääsaaresta ja sitä ympäröivistä asumattomista saarista. Skyscannerin kautta lennot Singaporeen kohdistuvat ensisijaisesti sen vaikuttavaan päämetropoliin saaren eteläosassa.

Tämän kaupunkivaltion säihkyvintä antia tarjoaa tietenkin sen moderni pääkaupunki Singapore, joka taatusti tekee vaikutuksen hyvin erilaisiin matkailijoihin. Singapore on kiehtova sekoitus mennyttä aikaa ja erilaisia kulttuureita yhdistettynä miljoonakaupungin trendikkääseen menoon. Kaikki tämä näkyy vahvasti sen eri kaupunginosissa, kuten Chinatownissa, arabikortteleissa ja Little Indiassa. Suosittelemme vierailemaan näiden alueiden eksoottisissa ravintoloissa ja ruokakeskuksissa, joissa tarjolla on autenttisia makuja aina nuudelikeitosta intialaisiin curry-aterioihin. Perheillekin Singapore tarjoaa kaikenlaista jännittävää tekemistä, kuten Singapore Zoo -eläintarhan, jota sanotaan maailman parhaimmaksi. Vaikutuksen tekevät myös kaupungin monet museot, kuten huikea arkkitehtuurinen taidonnäyte ArtScience Museum. Yöelämän sanotaan olevan Singaporessa maailman parhainta. Jos menojalka vipattaa, suunnaksi kannattaa ottaa aikuisempaan makuun sopiva tyylikäs Clarke Quay tai opiskelijoiden suosima nuorekas Orchard Road.

Singaporessa vallitsee trooppinen ilmasto ja selkeitä vaihtuvia vuodenaikoja siellä ei ole ollenkaan. Ilmankosteus on siellä lähes aina korkea ja sateita esiintyy usein. Singapore on ympärivuotinen kohde vaikkakin talvikuukausina vesisateisiin kannattaa varautua. Singaporessa ei ole varsinaisia piikkejä matkasesongeissa, mutta hinnat ovat korkeimmillaan sekä lennoissa että hotelleissa aina koulujen lomien ja pyhien aikaan.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.