Kartta

Halvat lennot Ivalo-Oulu

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Oulu...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Ivalo kohteeseen Oulu

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

338 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 419 kilometriä

3t 10min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Oulu

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Oulu on yksi lentokenttä: Oulu.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Ivalo kohteeseen Oulu on 338 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 10min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Ivalo kohteeseen Oulu.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Ivalo kohteeseen Oulu.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Ivalo-Oulu

Suoria lentoja Ivalosta Ouluun ei löydy, mutta voit ottaa Finnairin lennon Helsinkiin ja jatkaa Helsinki-Vantaalta Ouluun. Lue lisää Finnairin matkatavararajoituksista.

Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odotellessa. Shoppaile myymälöissä ja kioskeissa tai nauti virvokkeita jossakin kymmenistä ravintoloista ja kahviloista. Kentällä on käytössä maksuton wifi-verkko ja paljon mukavia istumapaikkoja.

Näin etsit halvat lennot Ivalo Oulu -reitille

Matkahakumme on ilmainen ja kätevä. Sen avulla löydät halvat lennot Ivalo Oulu -reitille helposti, sillä emme peri mitään maksuja, ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Voit myös etsiä lentoja näppärän hintakalenterin avulla: Näet siis koko kuukauden lennot yhdellä silmäyksellä! Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lennolle lähtö Ivalosta

Ivalon lentokenttä sijaitsee 11 kilometrin päässä Ivalon keskustasta ja 25 kilometrin päässä Saariselältä. Kätevimmin kaupungista lentokentälle pääsee taksilla. Myös linja-autoja kulkee Ivalon keskustasta, Saariselän tunturikeskuksesta ja Kiilopäästä lentoasemalle muutamia päivittäin, linjaa liikennöivät mm. Eskelisen Lapin Linjat ja Kuljetusliike Ilmari Slant.

Kentällä on ilmainen wifi ja palveluita tarjoavat Cafe & Shop Ravintola Ilmasilta sekä lahjatavaramyymälä ja kahvila Arctic Hill. Lennon lähtöä voit odotella rennosti myös takan ääressä tai lähtöaulan keinutuoleissa.

Lennolta saapuminen Ouluun

Oulun lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä pieni ja viihtyisä: siellä on yksi terminaali, kahvila- ja myymäläpalveluita ja liikenneyhteydet kaupunkiin ovat hyvät. Voit hyödyntää ilmaista wifi-yhteyttä tai nostaa rahaa käteisautomaatista.

Linja-autot nro 8 ja 9 kulkevat lentokentältä: Linja nro 8 ajaa Teknologiakylään ja linja nro 9 ajaa Heikinharjuun. Autoja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön. Bussilipun hinta on aikuisilta 5,80€ ja lapsilta 2,90€.

Jos sinua tullaan noutamaan autolla, P2-pysäköintialueelle voi pysähtyä ilmaiseksi max. 20 minuutiksi. Takseja löytyy lentoaseman edustalta saapuvien lentojen aikataulujen mukaan. Taksimatka lentokentältä Oulun keskustaan maksaa noin 30€.

Hyvä tietää: Oulu

Näe ja koe: Pohjois-Suomen pääkaupunki Oulu on monipuolinen matkakohde. Talvisin Oulussa voi nauttia puhtaista hangista ja hyvistä hiihtokeleistä. Kesäisin kaupungista löytyy musiikkia, teatteria, luontoretkiä ja urheilutapahtumia. Kävele Torinrannassa eli Oulun kauppatorilla ja ota kuva Toripoliisi-patsaan luona. Näe kauniit Pikisaaren puutalot. Vuokraa polkupyörä. Muista myös piipahtaa kahvilla Tähtitornin kahvilassa.

Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.