Lennot kohteesta Toronto kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista Toronto maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Toronto maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Toronto maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:175 €, Los Angeles
Halvin kuukausi lentääsyyskuu
Keskimääräinen lentoaika5 t 25 min
Halvin lähtölentoasemaToronto Pearson kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöAir Canada

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Toronto kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 175 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 431 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Toronto lentoasemalle Bakersfield on yleensä elokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Toronto lentoasemalle Redding on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Toronto lentoasemalle San Luis Obispo on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Toronto lentoasemalle Bishop on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Toronto kohteeseen Kalifornia lähtevät maanantai 30. syyskuuta 2024.
Lentoasema Toronto Pearson kans.väl. tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kalifornia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Toronto, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on Los Angeles. Halvin lentoasema kaupungin Los Angeles lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Los Angeles kans.väl..
Kaupungin Toronto ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 5 tuntia ja 25 minuuttia.
Suosituimmat lennot