Lennot kohteesta Phoenix kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista Phoenix maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Phoenix maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Phoenix maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:35 €, Ontario
Halvin kuukausi lentääelokuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 32 min
Halvin lähtölentoasemaPhoenix Sky Harbor
Suosituin lentoyhtiöAmerican Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Phoenix kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 35 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 213 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Phoenix lentoasemalle San Luis Obispo on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Phoenix lentoasemalle Bishop on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Phoenix lentoasemalle Redding on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Phoenix lentoasemalle Arcata on yleensä elokuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Phoenix kohteeseen Kalifornia lähtevät lauantai 10. elokuuta 2024.
Lentoasema Phoenix Sky Harbor tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kalifornia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Phoenix, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on Ontario. Halvin lentoasema kaupungin Ontario lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Ontario kans.väl..
Kaupungin Phoenix ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 31 minuuttia.
Suosituimmat lennot