Kartta

Lennot Firenzeen

Miten löydät halvat lennot Firenzeen?

Firenze on kaupunki, joka jokaisen itseänsä sivistävän matkailijan tulisi kokea. Se tarjoaa historiallisesti merkittäviä nähtävyyksiä, herkullisia makuelämyksiä ja runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaikkea tätä ihanaa on tiedossa sinne suuntaavalle, mutta on hyvä tietää, että Firenze on myös maailman vierailluimpia paikkoja. Tämä tekee sen hotelleista ja lentolipuista erittäin haluttavaa tavaraa. Skyscanner matkakumppaninasi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, jäävätkö lennot Firenzeen saamatta tai maksatko niistä ylihintaa. Hintavahti valvoo lentohintoja Firenzeen haluamallasi ajankohdalla yötä päivää ja lähettää sinulle välittömästi tiedon, kun hinnat liikahtavat suuntaan tai toiseen. Toki voit tutkia lentoja Firenzeen myös itse, ja se käy vaivattomasti lentohaullamme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Firenzeen

Suomesta lennot Firenzeen operoidaan ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Firenzeen?

Suomesta ei pääse suorilla lennoilla Firenzeen, vaan lentomatka vaatii aina ainakin yhden välilaskun jossain päin Eurooppaa. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lennot Firenzeen ovat muun muassa Lufthansa, KLM ja British Airways.

Firenzen lentokentät

Firenzen alueella toimii sen päälentokenttä Amerigo Vespucci (Peretola), mutta monet matkaajat käyttävät ahkerasti myös halpalentoyhtiöiden suosiossa olevaa ja Pisassa sijaitsevaa Galileo Galilein lentokenttää, josta Firenzen Santa Maria Novella -päärautatieasemalle matkaa junalla noin 90 minuutissa. Matkalippu välille maksaa noin 8 euroa. Sen sijaan Amerigo Vespuccin lentokentältä bussiyhteydet kulkevat sutjakkaasti keskustaan 0,5-1,5 h välein ja matkalipun hinta on noin 6 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Firenzessä?

Jos et ole aiemmin vieraillut Firenzessä polttavina kesäkuukausina, niin tässä sinulle uutinen: kaupunki on tuolloin äärimmäisen helteinen ja ruuhkainen, ja saat taatusti varautua jonottamaan museoihin, taidegallerioihin ja muihin nähtävyyksiin. Jos tämä ei ole kuulosta houkuttelevalta vaihtoehdolta, suosittelemme varaamaan lennot Firenzeen syksylle. Tuolloin Firenzessä on vielä mukavan lämmintä, mutta saat nauttia kaupungin autenttisesta ja vastaanottavaisesta tunnelmasta paremmin.

Mitä nähdä ja tehdä Firenzessä?

Firenze on kiehtova kaupunki, joka lämmittää erityisesti taiteen, arkkitehtuurin ja historiallisten nähtävyyksien ystäviä. Tämä Toscanan helmi on taatusti yksi kuvatuimpia kaupunkeja maailmassa, joten kamera kannattaa varata mukaan. Sen merkittävimpiin kohteisiin kuuluvat 1300-1400-luvulila rakennettu Duomo-tuomiokirkko sekä Uffizin taidegalleria, jonka suunnitteli jo 1500-luvulla Giorgio Vasari. Italiassa kun ollaan, ovat ravintolat myös oma lukunsa Firenzen sokkeloisilla kaduilla. Erityisesti toscanalainen viini viehättää, ja kaupungin pienet kahvilat sekä kortteliravintolat kutsuvat matkaajia luokseen. Kaupungissa kannattaa tehdä lisäksi edullisia ostoksia, sillä tarjolla on kattava valikoima erityisesti kenkiä, lompakoita sekä laukkuja.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Santa Maria del Fiore, Uffizi, Duomo-tuomiokirkko, Piazza della Republica, Piazza della Signoria

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Firenze lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Firenze on yksi lentokenttä: Firenze.
Delta, KLM Cityhopper, KLM, Kenya Airways, GOL Linhas Aéreas, Air Malta, BA Cityflyer sekä Saudia lentävät suoraan kohteeseen Firenze.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Firenze on huhtikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.