Kartta

Lennot Tbilisiin

Miten löydät halvat lennot Tbilisiin?

Rappioromanttinen Tbilisi ei varmasti ole kohde jokaiselle, mutta jos haet todellista elämää lomaltasi, voit hankkia lennot Tbilisiin hyvällä omallatunnolla. Ja muista, että rouhea ulkokuori ei vastaa aina sisäistä maailmaa. Tällä tavoin voisi kuvailla myös Tbilisiä. Lennot Tbilisiin löydät helposti Skyscannerin lentohaulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Tbilisiin

Lennot Tbilisiin lähtevät matkaan Suomessa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Tbilisiin eivät ole suoria, vaan vaativat yksi tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Tbilisiin?

Tbilisiin lentävät useat lentoyhtiöt Suomesta. Näitä ovat muun muassa Aeroflot, Lufthansa sekä Turkish Airlines.

Tbilisin lentokentät

Tbilisin lentokentältä pääsee matkaamaan Tbilisin keskustaan joko bussilla, metrolla, taksilla tai junalla. Juna on Tbilisissä kaikkein halvin ja nopein tapa liikkua ja itse juna-asema sijaitsee vain 70 metrin päässä lentoasemasta. Itse matka keskustaan kestää noin 20 minuuttia.

Milloin on parhain aika vierailla Tbilisissä?

Tbilisiin tai Georgiaan ylipäätänsä kannattaa matkustaa touko-kesäkuussa tai syyskuussa. Tuolloin ilmasto on miellyttävän lämmintä eikä liian kuumaa. “High season” eli heinä-elokuun aikana lämpötilat nousevat korkealle, jopa 40 asteeseen. Jos olet matkaamassa maahan vaellusharrastuksen perässä, kannattaa Georgiaan matkustaa kesäkuussa tai syyskuussa.

Mitä nähdä ja tehdä Tbilisissä?

Sanomme me sen suoraan: Georgian pääkaupunki Tbilisi ei ole niille vierailijoille, jotka hakevat matkaltaan helppoutta, siisteyttä ja aikataulutettuja lomapäiviä. Tbilisi on ennalta-arvaamaton, ruuhkainen ja rappioromanttinen kaupunki. Tbilisiä kuitenkin kunnostetaan koko ajan, jotta se pääsisi vielä jokin päivä entiseen loistoonsa. Sen se on ansainnut, koska kaupungin upea vanha arkkitehtuuri on varmasti ollut erittäin loisteliasta aikoinaan. Tbilisiin kannattaa lähteä avoimella ja rennolla mielellä ja vain seuraamaan maailmanmenoa ja kaupunkilaisten arkea, koska kunnon turistinähtävyyksiä siellä ei valitettavasti ole montaa. Mainittavan arvoisia ovat kuitenkin sen vanhakaupunki, Svetitskhovelin katedraali sekä Nariqala Fortressin linnake 300-luvulta. Kannattaa ainakin yhtenä lomapäivänään kivuta linnakkeen perässä kaupungin kukkulalle, josta on upeat näkymät ympäri Tbilisiä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Svetitskhovelin katedraali, Holy Trinity Cathedral of Tbilisi, Mtatsminda Park, Nariqala

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Tbilisi lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.