Kartta

Halvat lennot Hurghadaan

Miten löydät halvat lennot Hurghadaan?

Oliko Suomen kesä jälleen viileä ja kylmä? Ei hätää, Skyscannerin siivillä pääset vaikka heti huomenna matkaan huikeisiin Hurghadan turkoosiin sinisiin vesiin auringon alle ja masentava kesäsää on enää muisto vain! Skyscannerin lentohaku löytää sinulle kaikki mahdolliset halvat lennot Hurghadaan, mitä markkinoilla on tarjolla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Hurghadaan

Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa lentoja Hurghadaan ainoana lentokenttänä Suomessa. Matka-aika Hurghadaan on vähintään 10 tuntia vaihtoineen.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Hurghadaan?

Suomesta ei valitettavasti tarjota suoria lentoja Hurghadaan, vaan reitti vaatii yhden tai kaksi vaihtoa. Muun muassa Turkish Airlines ja eri lentoyhtiöiden yhdistelmät tarjoavat lentoja Hurghadaan.

Hurghadan lentokentät

Hurghadan lentokenttä sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Hurghadan keskustasta. Taksiasema löytyy heti lentokentän edestä ja suosittelemme maksamaan ja sopimaan maksun aina ennen matkaa, jotta ei tule huijatuksi. Bussiyhteyksiä lentokentällä ei ole muita kuin minibussit, jotka kuitenkin operoivat vilkkaasti keskustan ja lentokentän väliä.

Milloin on parhain aika vierailla Hurghadassa?

Hurghada on todella ympärivuotinen vierailukohde, koska aurinko lämmittää siellä lähes aina. Matkailijoille valittavaksi jää ainoastaan se, tykkääkö lämpimästä vai todella kuumasta ja kosteasta ilmastosta. Joulu-, tammi- ja helmikuu ovat Hurghadassa ns. keväisiä, jolloin lämpöasteet pysyttelevät noin 20 asteen tuntumassa. Jos ei ole aivan hurjan kuuman sään ystävä, kannattaa suosiolla välttää matkustuskuukausina huhti-, touko-, kesä- ja heinäkuuta, koska tuolloin peruslämpötila päivällä voi olla jopa +36 astetta! Sateita Hurghadassa saadaan hyvin harvoin.

Mitä nähdä ja tehdä Hurghadassa?

Egyptissä sijaitseva Hurghada on maan suosituimpia rantalomakohteita. Punaisenmeren läpikuultavat aallokot houkuttelevat sekä pariskuntia että aktiivimatkailijoita, kuten sukeltajia. Ympäri vuoden paistava aurinko on kuitenkin suuri syy, miksi kaupunkiin saavutaan. Hurghada ei välttämättä ole mitä parhain kohde perhematkailijoille, koska sukelluksen lisäksi suosituin ajanviete kaupungissa on bilettäminen ja hengailu rantabaareissa kuuluu olennaisena osana Hurghadan lomaan. Ympäri kaupunkia löytyy useita herkullisia kalaravintoloita, mutta seasta löytyy myös mausteisempia vaihtoehtoja, kuten thaimaalaisia makuja. Hurghadan omat paikalliset rannat eivät ole niitä suosituimpia, joten matkaajien kannattaa hankkia esimerkiksi yhden päivän kulkulupa paikallisille saarille, kuten Giftun saarelle, josta löytyy hyvin eläväinen satama-alue. Hurghadasta löytyy myös vanhakaupunki, josta voi tehdä tuliaislöytöjä erityisesti korujen, mausteiden ja vaatteiden osalta.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Old Town, Mini Egypt, Giftun Island, El Gouna Museum, Shadwan Island

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Hurghada lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.