Kartta

Lennot Kairoon

Miten löydät halvat lennot Kairoon?

Kun hankit lennot Kairoon, et matkusta ainoastaan tähän kiehtovaan kaupunkiin, vaan myös syvälle menneisyyteen. Hanki lennot Kairoon Skyscannerin kautta jo tänään ja voit jo huomenna olla tutkimassa mystisiä pyramideja ja ihastelemassa maailmankuulua Niilin jokea. Tutki lentoja Kairoon Skyscannerin suositulla lentohaulla tai seuraa lentohintojen kehitystä Hintavahti, joka lähettää sinulle aina viimeisimmät hinnat haluamassasi hintahaarukassa.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kairoon

Lennot Kairoon mahdollistaa Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Helsinki-Vantaalta lennät Kairoon yhdellä tai kahdella vaihdolla ja nopeimmillaan olet Kairossa 8 tunnissa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kairoon?

Suomesta Kairoon lentää monet tunnetut lentoyhtiöt sekä niiden yhdistelmät. Tällaisia ovat muun muassa Lufthansa, KLM sekä Air France.

Kairon lentokentät

Kairon kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kairon kaupunkialueesta. Kairon lentoasemalta keskustaan pääsee muun muassa shuttle-bussilla, taksilla sekä vuokra-autolla.

Milloin on parhain aika vierailla Kairossa?

Parhaimmat ajat vierailla Kairossa ovat keväällä maalis-huhtikuussa sekä talvella lokakuusta marraskuuhun. Näinä sesonkiaikoina ilmasto on matkailijoille miellyttävä, mutta myös varsin edullinen, koska tuolloin suuret turistimassat eivät ole vielä vallanneet kaupungin hotelleja ja tästä syystä niiden hinnat ovat varsin maltilliset. Joulukuusta helmikuuhun Kairossa on kaikkein eniten matkaajia.

Mitä nähdä ja tehdä Kairossa?

Egyptin pääkaupunkiin Kairoon matkataan ensisijaisesti sen menneisyyden vuoksi. Ketäpä meistä ei kiehtoisi Gizan kaupungin mystiset pyramidit, raamatustakin tuttu Niilin joki sekä lähes täydellisesti säilynyt keskiaikainen islamilainen vanhakaupunki. Gizan pyramidialue onkin monen matkaajan pääkohde, koska siellä sijaitsevat kaikki merkittävät pyramidit, jotka rakennettiin muinaisten faaraoiden kunniaksi vuosina 2500–2600 eaa. Myöskin pyramideja vartioiva 20 metriä pitkä sfinksi kuuluu alueen kuuluisimpiin nähtävyyksiin. Kairon kaoottiset kadut voivat olla tottumattomalle alkuun shokki, mutta mitä voi odottaa kaupungilta, jossa asuu lähes 20 miljoonaa ihmistä! On hyvä huomioida kaupungilla liikkuessa erityisesti ilta-aikaan, että suurin osa baareissa ja yökerhoissa olevista asiakkaista on miehiä. Tämä johtuu siitä, että naisille Kairosta löytyvät omat kahvilat ja baarit, joissa hengailla. Shoppailla Kairossa kannattaa erityisesti Khan el-Khalilin basaarialueella, josta löytyy erinomaisia tuliaisia, kuten koruja, vaatteita tai mattoja. Egyptiläisessä museossa sen sijaan voi tutustua alueen arkeologisiin aarteisiin muinaisilta ajoilta.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Egyptiläinen museo, Tahirin aukio, Gizan pyramidialue, Khan el-Khalili, Baron Empain Palace

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kairo lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.