Kartta

Lennot Cataniaan

Miten löydät halvat lennot Cataniaan?

Jos haet aitoa sisilialaista elämänmenoa lomallesi, on Catania juuri oikea vaihtoehto kaupunkilomallesi. Lennot Cataniaan hankit helposti Skyscannerin sivuilta ja teet sen vain sekunneissa lentohaulla, joka tarjoaa tutkisteltavaksesi satoja lentoja maailman tunnetuimmilta lentoyhtiöiltä. Lue alta lisää, miksi sinun kannattaisi valita lomakohteeksesi juuri Catania. Tutustu myös kaupungin säätilanteeseen ja milloin lennot Cataniaan on kaikkein järkevintä ostaa.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Cataniaan

Cataniaan lentoja operoidaan useasta eri kaupungista Suomessa. Suorilla lennoilla Cataniaan pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalta, Joensuun lentoasemalta sekä Lappeenrannan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Cataniaan?

Suomesta suoria lentoja Cataniaan lentävät esimerkiksi Finnair sekä muutamien vaihtojen kautta muun muassa Air France ja KLM.

Catanian lentokentät

Catania-Fontanarossin lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Vincenzo Bellinin lentokenttä, sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Catanian keskusta-alueelta. Busseja lentokentän edestä lähtee noin 20 minuutin välein ja ne jatkavat joko keskustan tai kaupungin päärautatieasemalle. Lentokentän edestä löydät myös taksitolpan.

Milloin on parhain aika vierailla Cataniassa?

Cataniassa vallitsee välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa pitkiä kuumia kesiä ja leutoja talvia. Kesäsesonki kestää Cataniassa aina toukokuusta syyskuuhun. Lokakuu on taas kaupungissa erittäin sateinen, joten silloin lentoja Cataniaan ei välttämättä kannata hankkia. Talvisesonki sen sijaan kestää marraskuusta helmikuuhun, jota pidetään ihanteellisena kaupungin nähtävyyksistä nauttimiseen.

Mitä nähdä ja tehdä Cataniassa?

Catania on Sisilian toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee jännittävästi aivan Etna-vuoren juurella. Ensimmäinen kuva Cataniasta voi olla hieman nuhjuinen, mutta mitä syvemmälle keskustaan etenee, hyvin nopeasti huomaa, että kaupungista löytyy myös paljon kaunista. Pääaukio Piazza del Duomo on Catanian sydän ja paikallisten turvasatama myös kirjaimellisesti. Aukio nimittäin suojelee catanialaisia Etna-vuoren purkauksilta. Piazza del Duomon aukiolla sijaisee myös yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, Elefantti-suihkulähde, joka on rakennettu jo vuonna 1736. Itse aukiolta lähtee pieniä sivukatuja, joiden viehättävissä putiikeissa kannattaa tehdä tuliaisostoksia. Jos yöelämä houkuttelee, kannattaa suunnata Piazza Vincenzo Bellinin aukion ympäristöön.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Christopher Columbu´s house, Museu Cardina, Quinta da Palmeiras, Praia do Porto Santo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Catania Fontanarossa lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Catania on yksi lentokenttä: Catania Fontanarossa.
Delta, SkyUp Airlines, Oman Air, Transavia France, KLM, Olympic Air, transavia sekä Danish Air Transport lentävät suoraan kohteeseen Catania Fontanarossa.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Catania Fontanarossa on toukokuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.