Kartta

Lennot Palermoon

Miten löydät halvat lennot Palermoon?

Lähde lomalle sähäkkään Palermoon, jossa aito sisilialaisuus saa näkyä ja kuulua! Skyscannerin lentohaulla etsit hetkessä kaikki lennot Palermoon, joista varmasti löydät omaan lomabudjettiisi sopivat vaihtoehdot. Jos lennot Palermoon eivät juuri sillä hetkellä miellytä, kannattaa aktivoida käyttöön Skyscannerin Hintavahti, joka lähettää sinulle päivitetysti kaikki Palermon lentohinnat sähköpostiisi!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Palermoon

Palermoon matkaavat pääsevät perille Suomesta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Lennot Palermoon eivät ole Suomesta koskaan suorat, vaan vaativat yhden tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Palermoon?

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Palermoon, mutta yhdellä tai kahdella vaihdolla pääset perille muun muassa seuraavilla lentoyhtiöillä: Lufthansa, Air Berlin ja Aeroflot.

Palermon lentokentät

Palermon lentokenttä tunnetaan nimellä Falcone-Borsellino ja se sijaitsee 35 kilometrin päässä Palermosta. Lentokentältä keskustaan pääset helposti lentoaseman edestä löytyvältä taksiasemalta sekä bussilla, joka kulkee kentältä puolen tunnin välein Palermoon. Lippu bussiin maksaa 5,80 € / suunta.

Milloin on parhain aika vierailla Palermossa?

Parhain aika vierailla Palermossa tai Sisiliassa ylipäätään on toukokuusta kesäkuuhun ja syyskuusta lokakuuhun. Nämä alkukevään ja alkusyksyn ajat ovat matkaajille miellyttävimmät, jolloin ilmasto on lämmin, mutta ei liian kuuma. Toisaalta, myös muut matkailijat ympäri maailman ovat huomanneet parhaimmiksi ajankohdiksi juuri kevään ja syksyn ja tästä syystä Palermossa on tuolloin hinnat korkeimmillaan. Talvisin hinnat toki tipahtavat, mutta tuolloin merivesi on liian kylmää uitavaksi.

Mitä nähdä ja tehdä Palermossa?

Palermo tunnetaan varmasti parhaiten Kummisetä-trilogiasta, jonka rappioromanttisissa kulisseissa elokuvia kuvattiin. Palermo on kaupunkina ennen kaikkea äänekäs, joidenkin mielestä jopa ärsyttävä, mutta se jos mikä on aitoa sähäkkää sisilialaista elämänmenoa! Shoppailu Palermossa voi olla monelle jopa ylähintaista, koska tarjolla on paljon laadukkaita materiaaleja nahkasta aina luksustalojen merkkeihin. Parhaimmat ostoskadut löytyvät Via Roman ja Via Vittorio Emanuellen kaduilta. Mutta syömäänhän Palermoon tullaankin! Erityisesti katuruoat ovat Palermon erikoisuus ja tarjolla on paljon paikallisia puhtaita makuja maisteltavaksi. Pasta on kuitenkin Palermon erikoisuus ja tarkemmin sanottuna sardiinipasta. Muutenkin kaupungista saa hyvin monipuolisesti erilaisia pasta-annoksia, joista jokainen löytää itselleen oman suosikin. Erinomaisen ruoan perässä kannattaa kulkeutua Piazza Giuseppe Verdi -aukiolle.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Cappella Palatina, Teatro Massimo, Martorana, Kalsa, Quattri Canti

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Palermo lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.