Lennot kohteesta Oslo kohteeseen Sisilia

Lentotarjoukset kaupungista Oslo maahan Sisilia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Oslo maahan Sisilia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Oslo maahan Sisilia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:128 €, Catania
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika3 t 37 min
Halvin lähtölentoasemaOslo Gardermoen
Suosituin lentoyhtiöScandinavian Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Oslo kohteeseen Sisilia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 128 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Sisilia, joka on 270 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Oslo lentoasemalle Trapani Birgi on yleensä elokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Oslo lentoasemalle Palermo on yleensä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Oslo lentoasemalle Pantelleria on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Oslo lentoasemalle Lampedusa on yleensä syyskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Oslo kohteeseen Sisilia lähtevät lauantai 15. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Oslo Gardermoen tarjoaa suorat lennot kohteeseen Sisilia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Oslo, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Sisilia, on Catania. Halvin lentoasema kaupungin Catania lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Catania Fontanarossa.
Kaupungin Oslo ja kohteen Sisilia välinen keskimääräinen lentoaika on 3 tuntia ja 36 minuuttia.
Suosituimmat lennot