Lennot kohteesta Milano kohteeseen Jooniansaaret

Lentotarjoukset kaupungista Milano maahan Jooniansaaret

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Milano maahan Jooniansaaret tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Milano maahan Jooniansaaret

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:26 €, Korfu
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 3 min
Halvin lähtölentoasemaMilano Bergamo
Suosituin lentoyhtiöeasyJet

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Milano kohteeseen Jooniansaaret seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 26 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Jooniansaaret, joka on 174 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Korfu on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Zakinthos on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Argostoli Kefalonia on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Milano kohteeseen Jooniansaaret lähtevät tiistai 4. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat Milano Bergamo ja Milano Malpensa tarjoavat suorat lennot kohteeseen Jooniansaaret.
Jos lentosi lähtee kaupungista Milano, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Jooniansaaret, on Korfu. Halvin lentoasema kaupungin Korfu lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Korfu.
Kaupungin Milano ja kohteen Jooniansaaret välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 1 minuutti.
Suosituimmat lennot