Kartta

Halvat lennot Dubaihin

Miten löydät halvat lennot Dubaihin?

Näyttävä Dubai on Arabiemiraattien suurin kaupunki, joka on viime vuosina kohonnut yhdeksi suomalaisten lempitalvilomakohteista. Markkinoiden kaikki lennot Dubaihin ovat saatavillasi Skyscannerin lentohaulla ja voit helposti tarkistaa myös kaupungin hotellivalikoiman hotellihaullamme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Dubaihin

Suorilla lennoilla Dubaihin pääset matkaamaan Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Dubaihin?

Suomalaisia Dubain lämpöön lennättävät muun muassa British Airwaysin ja Air China.

Dubain lentokentät

Dubaissa matkailijoita palvelee kaksi lentokenttää, mutta suomalaiset turistit saapuvat ensisijaisesti Dubain kansainväliselle lentoasemalle, joka on maailman toiseksi vilkkain lentokenttä. Toinen lentokenttä on Al Maktoumin kenttä, joka sijaitsee lähellä Palmusaarta. Dubain kansainväliseltä lentokentältä saapuvat matkailijat pääset helposti keskustaan taksilla, metrolla tai bussille, joihin lippuja saa ostettua lentokentältä.

Milloin on parhain aika vierailla Dubaissa?

Parhain aika hankkia lennot Dubaihin on lokakuun ja toukokuun välinen aika, jolloin ilmasto ei ole sietämättömän kuuma. On hyvä huomioida, että talvisesonki on nykyään erityisesti suomalaisten suosiossa, joten hotellien ja lentojen suhteen kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Mitä nähdä ja tehdä Dubaissa?

Dubaihin saapuessa useimmat matkailijat siristelevät silmiään: onko tämä totta vai kangastusta? Ja kyllä, eteen avautuva satumainen kaupunki pilvenpiirtäjineen, keitaineen ja luksushotelleineen on täysin totta! Dubai on kohonnut viime vuosina erityisesti suomalaisten perhematkailijoiden lempilomakohteeksi ja syitä on monia, kuten kaupungin turvallisuus, erinomaiset nähtävyydet ja laadukkaat hotellikompleksit. Dubaissa viettää helposti kaksikin viikkoa ilman, että aika kävisi pitkäksi. Valtavat tavaratalot, kuten Dubai Mall, pitävät huolen, että matkabudjetti pääsee hupenemaan vikkelästi ja viehättävät rannat, kuten Jumeirah Beach kutsuu viettämään kauniita lomapäiviä, joita kaupungissa riittää ympäri vuoden! Dubaista saattaa puuttua merkittävät historialliset kohteet, mutta sen sijaan siellä kannattaakin keskittyä uusien eksoottisen kokemusten haalimiseen, kuten vaikkapa jeeppisafarin tai erämaavierailun merkeissä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Burj Khalifa, Dubai Mall, Dubai Fountain, Dubai Marina

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Dubai lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.