Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Dubai - vertaile Skyscannerin avulla

Autonvuokrauspaikka: Dubai

Olet siis hankkinut lennot Dubaihin Skyscannerilla ja nyt tarvitset matkalle vielä vuokra-auton? Tämän kauemmaksi sinun ei tarvitse lähteä. Löydät Skyscannerin vuokra-autohaulla kattavan valikoiman maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden tarjonnan. Löydät vuokra-autot vaivattomasti sivustoiltamme Autonvuokraus-kohdasta. Voit tehdä haun vuokra-autoista täysin omien mieltymystesi mukaan ja me etsimme sinulle haluamasi. Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman vuokra-auton, ohjaamme sinut valitun autovuokraamon sivustoille, jossa viet varauksen loppuun saakka.

Nämä yritykset tarjoavat autonvuokrausta Dubailla

Dubaissa matkailijoita palvelee lähes kaikki suosituimmat autovuokraamot maailmassa. Vuokra-autoja on tarjolla sekä lentokentällä että kaupunkialueella. Muun muassa Hertz, Avis, Europcar, Sixt ja Thirfty löytyvät Dubaista. Lentokentällä autovuokraamot ovat auki ympäri vuorokauden, mutta Dubain kaupungin toimipisteiden aukioloajat kannattaa tarkastaa autovuokraamon omilta sivuilta.

Kun ajat vuokra-autolla Dubaissa

Kiehtova Dubai tarjoaa sekä aavikkomaisemia että suurkaupungin boheemia tunnelmaa. Tutustu alla mihin Dubaissa kannatta vuokra-autolla suunnata!

Vuokra-autolla Burj Khalifaan

828 metrin korkeuteen yltävä Burj Khalifan pilvenpiirtäjä on yksi Dubain tunnetuimmista maamerkeistä ja vierailukohteista. Vuokra-autolla sinne pääsee Dubain keskustasta ajamalla D71-tietä pitkin.

Vuokra-autolla Dubain museoon

Dubain museo on yksi pakollisista vierailukohteista Dubaissa vieraillessa. Dubain museo onkin yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista, vaikka itse Dubai onkin varsin moderni näinä päivinä. Museo sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, joten sinne ajaa tien Sheikh Zayed Rd/E11 kautta vain 10 minuutissa.

Tärkeää tietoa, kun vuokraat auton Dubaissa

Vuokra-autosta haaveilevien Dubain matkaajien on hyvä olla tietoisia muutamasta seikasta kaupungin liikenteestä. Ensinnäkin, Dubain liikenne voi olla ajoittain hyvinkin sekavaa ja navigaattoristakaan ei ole kovin suurta apua, koska Dubain teitä on ryhdytty nimeämään vasta viime vuosina. Suosittelemmekin hyvin suurta varovaisuutta Dubain liikenteessä ja tutustumaan oman autovuokraamon vuokrausehtoihin suurella tarkkuudella.

Kansainvälisiltä kuljettajilta vaaditaan vähintään 21-vuoden ikä, mutta tuolloinkin autovuokraamo saattaa vaatia vuokraajalta nuoren kuljettajan lisämaksun ja vain tietyt ajoneuvot ovat heidän käytettävissään.

Lennot ja hotelli Dubain matkallesi

Voiko lomasuunnittelu olla enää yhtään helpompaa? Skyscannerin sivustoilta löydät kaiken tarvittavan aina vuokra-autosta lentoihin ja hotelliin.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2019

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.