Lennot kohteesta Milano kohteeseen Skotlanti

Lentotarjoukset kaupungista Milano maahan Skotlanti

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Milano maahan Skotlanti tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Milano maahan Skotlanti

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:51 €, Edinburgh
Halvin kuukausi lentäätoukokuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 33 min
Halvin lähtölentoasemaMilano Bergamo
Suosituin lentoyhtiöeasyJet

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Milano kohteeseen Skotlanti seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 51 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Skotlanti, joka on 190 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Inverness on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Edinburgh on yleensä toukokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Orkney Kirkwall on yleensä elokuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Stornoway on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Milano kohteeseen Skotlanti lähtevät lauantai 25. toukokuuta 2024.
Lentoasema Milano Bergamo tarjoaa suorat lennot kohteeseen Skotlanti.
Jos lentosi lähtee kaupungista Milano, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Skotlanti, on Edinburgh. Halvin lentoasema kaupungin Edinburgh lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Edinburgh.
Kaupungin Milano ja kohteen Skotlanti välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 32 minuuttia.
Suosituimmat lennot