Lennot kohteesta Dubai kohteeseen Punjab

Lentotarjoukset kaupungista Dubai maahan Punjab

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Dubai maahan Punjab tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Dubai maahan Punjab

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:195 €, Islamabad
Halvin kuukausi lentäälokakuu
Keskimääräinen lentoaika3 t 2 min
Halvin lähtölentoasemaDubai
Suosituin lentoyhtiöEmirates

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Dubai kohteeseen Punjab seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 195 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Punjab, joka on 249 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Dubai lentoasemalle Sialkot on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Dubai lentoasemalle Multan on yleensä maaliskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Dubai lentoasemalle Faisalabad on yleensä joulukuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Dubai lentoasemalle Islamabad on yleensä lokakuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Dubai kohteeseen Punjab lähtevät lauantai 5. lokakuuta 2024.
Lentoasema Dubai tarjoaa suorat lennot kohteeseen Punjab.
Jos lentosi lähtee kaupungista Dubai, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Punjab, on Islamabad. Halvin lentoasema kaupungin Islamabad lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Islamabad.
Kaupungin Dubai ja kohteen Punjab välinen keskimääräinen lentoaika on 3 tuntia ja 2 minuuttia.
Suosituimmat lennot