Kartta

Halvat lennot kohteeseen Beirut

Beirutilla on takanaan rankka historia, mutta tänä päivänä se on erittäin rakastettu matkailukohde. Kaupungissa on hyvin pariisilainen tunnelma puistoineen ja kahviloineen. Beirutissa yhdistyvät toimivasti kaupunki- ja rantaloma, ja onpa Beirutia toisinaan sanottu jopa maailman parhaimmaksi kaupungiksikin. 

 

Historia ja nähtävyydet 

 

Yksi Beirutin kuuluisimmista nähtävyyksistä onPigeon Rocks”, joka on käytännössä kaksi kivenjärkälettä meressä. Ihmiset viihtyvät usein rantabulevardilla kahvilla, samalla tätä näkymää ihastellen. Khalil Gibra on Beirutin keskustassa sijaitseva kuuluisan libanonilaisen runoilijan mukaan nimetty suosittu puisto. Kansallismuseossa voi tutkia libanonilaisia arkeologisia aarteita.  

 

Ruoka ja juoma 

 

Beirutin ravintola- ja baarielämä on maailmankuulua. Beirut on rikkaiden libanonilaisten suosiossa, mikä on ollut omiaan tuomaan kaupungin ravintolaelämää tunnetuksi maailmalla. Hotellien kattoterassit ja ranta-alue ovat suosittuja illanviettopaikkoja, ja kaupungissa soittavat monesti maailmankuulut DJ:t. On todettu, että Beirutin yöelämä vetää vertoja New Yorkille ja Lontoolle – ja miksi ei Ibizallekin! 

 

Shoppailu & vapaa-aika 

 

Beirutissa aika ei käy pitkäksi, kun valittavana on niin lukuisia määrä aktiviteetteja. Beirut tunnetaan huikeista shoppailumahdollisuuksista, ja erityisesti kannattaa tutustua moniin ydinkeskustan ostoskeskuksiin, joiden valikoimaa ei varmasti tule Suomessa vastaan. Hamra ja Bliss Street ovat eräitä suosituimmista shoppailukaduista. Sen sijaan Lähi-Idän suurin vesipuisto Watergate kiinnostanee varmasti perheen pienimpiä. 

 

Milloin Beirutiin? 

 

Beirut on ympärivuotinen kohde, mutta parhaimmat ajat vierailla siellä ovat maaliskuusta toukokuuhun ja syyskuusta marraskuuhun. Tällöin sää on lämmin ja kuiva ilman, että kaupungissa olisi liian kuuma. Tämä on myös paras aika vuorilla patikointiin ja viinin maisteluun sekä nähtävyyksien kiertämiseen. Rantalomailua ajatellen Beirutissa kannattaa vierailla heinäkuusta syyskuuhun. 

 

Ilmasto 

 

Beirutissa vallitsee Välimeren ilmasto eli kesät ovat kuumia ja kosteita, kun taas talvet ovat viileitä ja sateisia. Kesäkuukaudet heinä-, elo- ja syyskuu ovat kuumimmat kuukaudet, jolloin lämpötila pysyttelee yli 30 asteen tietämillä. Joulukuusta maaliskuuhun alimmat lämpötilat ovat noin kymmenen asteen tienoilla. 

 

Lennot 

 

Skyscannerilla löydät halvat lennot Beirutiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua. 

 
Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. 
Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Beirutista löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Beirut lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.