Málaga

24.4.2019 - 25.4.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Residencia Universitaria San José, Hotel Sercotel Málaga sekä Soho Boutique Las Vegas ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Málaga perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Málaga klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Málaga

alkaen 72 €
alkaen 87 €
alkaen 254 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Málaga?

9,8
Historian harrastajat
7,9
Perhematkailijat
7,9
Herkuttelijat
7,7
Taiteen ja designin ystävät
7,6
Yöelämän ystävät
Jäsenten arvostelut (170)
Chanella Olivia La' Cristal Briana Joshua Nella
Chanella Olivia La' Cristal Briana Joshua NellaDallas
6.1.2017

Malgaaa Sports

Rebecca K
Rebecca K
31.7.2018

Vibrant and exciting city. Hire a bike and tour guide and see the city on two wheels. Beautiful, interesting and lots to see and do.

ClaudioSe
ClaudioSeManzini
6.11.2017

Malaga is a big city with nice historical center, decent beaches and plenty of Restaurants and Bar

Mark D
Mark DLontoo
6.7.2017

One of my favourite cities. When we first started visiting the Costa del Sol regularly about 20 years ago it was run down and unappealing. Since then the Andalucian government has spent a great deal of money turning it into one of Europe's great cities. You'll be completely spoilt for choice for bars and restaurants and there are many interesting tourist attractions including the Picasso Museum, the Roman Amphitheatre, the Cathedral and Picasso's birth place on Plaza de la Merced.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 69 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Málagassa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 117 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 83 € per yö. Tämä on 3 % edullisempi kuin keskiarvohinta 87 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Málaga odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 16,4 °C/61,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 31,4 °C/88,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 7,3 °C/45,1 °F.
Kohteen Málaga lähin lentokenttä on Málaga (AGP) (8,77 km).

Suunnittele matka kohteeseen Espanja