Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Béziers - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

alam
avis
eury
sixt
budg
nanl

Autonvuokraus Béziersin lentokentällä

Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2015

Olit sitten tullut Béziersiin kiistanalaisten härkätaisteluiden vuoksi tai tutustumaan Etelä-Ranskan rannikkoon, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä

Kansainvälisistä autonvuokrausyrityksistä Béziersin lentokentällä toimivat Hertz, Europcar, Avis ja Enterprise. Kaikilla on palvelutiskit terminaalissa. Työntekijät ovat paikalla palvelupisteissä pitkin päivää, mutta jos palautat auton aukioloaikojen ulkopuolella, kaikilla yrityksillä on postilaatikot, johon voit tarvittaessa jättää avaimet ja asiaan kuuluvat paperit.

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä.

Béziersin lentokentällä ei ole bensa-asemaa, joten palautettaessa autoa kannattaa tankata se muualla. Béziersin laitamilla sijaitsevalla Grant Casino supermarketilla on oma huoltoasemansa, joten jos olet tulossa Béziersin kaupungista kentälle, tämä on paras paikka tankata. Jos ajat rannikon suunnasta Cap d’Agdesta, pysähdy Hyper U-asemalla osoitteessa Boulevard Maurice Pacull. Myös A9-moottoritien varrelta löytyy useita huoltoasemia.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Lentokenttää ympäröivät tiet ovat pieniä ja helppo ajaa. Lentokentän lähin päätie on D612 ja se johtaa länteen ajettaessa Béziersiin ja itään ajettaessa Cap d’Agden alueelle.
Jos olet matkalla Béziersin kaupunkiin, käänny lentokenttätieltä oikealle, aja D612-tietä pitkin reilun 11 kilometrin verran länteen ja käänny liikenneympyrästä vasemmalle, D28-tielle kohti Beziersin keskustaa. Saavut kaupunkiin sen itäpuolelta. Kentältä pääsee kätevästi myös A9-moottoritielle.

Kohteita lähellä Béziersin lentokenttää

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Béziersin lentokenttää.

Montpellier

Montpellier on yksi Ranskan suurimmista yliopistokaupungeista, ja yliopisto luokin sille vilkkaan ja kansainvälisen tunnelman. Kaupunki tunnetaan myös viinimessuistaan. Kaupungissa on paljon historiallisia nähtävyyksiä kuten Ludvig XIV:n riemukaari.

Kentältä on Montpellieriin 67 kilometrin matka, joka kestää reilun tunnin. Mukava ajoreitti kulkee rannikon myötäisesti. Käänny lentokenttätieltä vasemmalle itään päin, aja D612-tietä pitkin itään ja muutaman kilometrin jälkeen D612A-tietä pohjoiseen, kunnes saavut moottoritien liittymään. Liittymästä käännyt itään tielle A9/E15/E80, opasteet ohjaavat kohti Montpellieriä. Tämä moottoritie on tullimaksullinen, mutta Ranskassa tietullit maksetaan ajettujen kilometrien perusteella eivätkä tullimaksut ole kovin korkeita. Noin 50 km ajomatkan jälkeen näet liittymän 32, josta opasteet ohjaavat kohti Saint-Jean-de-Vedasia. Aja tämän pienen kaupungin läpi ja seuraa opasteita kohti Montpellieriä, joka sijaitsee vajaan 10 kilometrin päässä.

Rennes-le-Château

Tämä pieni paikka on mielenkiintoinen, sillä sen lisäksi että siellä on vakituisesti vain noin 100 asukasta, siitä liikkuu salaliittoteorioita. Niiden mukaan paikan kirkon pappi löysi täältä Graalin maljan ja katolinen kirkko maksoi aarteen salassapidosta hänelle. Näillä rahoilla pappi kunnosti kirkon. Salaisuutta on sivuttu esimerkiksi Dan Brownin Da Vinci-koodi -elokuvassa.

Rennes-le-Château:n on noin 150 kilometrin matka, joka kestää vajaan 2 tuntia. Mukava ajoreitti kulkee pienten ranskalaisten kaupunkien kautta ja vieritse. Käänny lentokenttätieltä oikealle ja aja D612-tietä pitkin Béziersin kaupungin ympäri sen pohjoispuolelta. Kaupungin länsipuolella pääset liittymästä tielle D11, kohti Montandya. Ajele samaa tietä pitkin ja nauti maisemista. Älä ihmettele, vaikka tie muuttuu D5-tieksi Capestangin kylän jälkeen, se palaa jälleen takaisin D11:ksi ennen Hompsin kylää. Aja Hompsin läpi ja suuntaa tielle D610. Tätä tietä pitkin pääset Carcassonen kaupunkiin, jossa onkin mukava pitää pieni ajo- ja kahvitauko. Carcassonesta lähtiessäsi suuntaa D118-tielle, jota pitkin pääset mukavasti perille. Täällä ajellessa kannattaa huomioida liikennettä, sillä nämä ajomaastot ovat myös pyöräilijöiden suosiossa.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.