Kartta

Halvat lennot kohteeseen Béziers

Béziers

Béziers on pikkukaupunki Ranskan rannikolla, jossa on useita viehättäviä kivisiltoja, historiallisia nähtävyyksiä ja aitoranskalaista tunnelmaa. Kaupunki on myös yksi Ranskan suurimmista viinintuottajista ja sen lisäksi se on tunnettu härkätaisteluistaan.

Nähtävyydet & aktiviteetit

Béziersin tunnetuin nähtävyys on Canal du Midin yhdeksän sulkua eli Les 9 Ecluses. Se on Unescon maailmanperintökohde. Vanha silta, Le Pont Vieux kulkee Orb-joen yllä ja on myös hieno näky.

Saint-Nazairen katedraali on upea, goottilaista arkkitehtuuria edustava nähtävyys 1300-luvulta. Muita uskonnollisia nähtävyyksiä on Eglise St Madeleinen kirkko ja Church of Saint-Jacquesin kirkko. Kaupungissa on kaksi areenaa, toinen roomalaiselta ajalta ja toinen 1900-luvun alusta. Jälkimmäisessä järjestetään joka elokuu härkätaistelujuhlat, jotka keräävät noin miljoona kävijää.

Fine Arts Museumissa voi nähdä sellaisten kuuluisuuksien töitä kuin Jean Moulin, van Gogh ja Henri Goetz. Muita käymisen arvoisia museoita on Le musee du Biterrois ja Le Museum d’Hitoire Naturelle.

Lähellä asemaa sijaitsevassa Plateau des Poétesin puistossa on useita runoilijoita esittäviä patsaita sekä valtava suihkulähde.

Vanha hautausmaa, Le Cimetiére Vieux on upea ja historiallinen paikka 1700-luvulta.

Ruoka

Ranskalainen keittiö ei paljon esittelyjä kaipaa! Juustot, leipä ja viini, siinä ranskalaisen keittiön kolmikanta. Sen lisäksi tässä maailmankuulussa gastronomian maassa käytetään lihaa, kalaa ja lintuja – ja aina herkullisesti. Béziersissa kannattaa vaikkapa kokeilla crepes-lettuja, jotka ovat yksi ranskalaisen keittiön makeista herkuista. Béziersin ravintolatarjonta on laadukasta ja laajaa.

Shoppailu

Kaupungista löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja sekä muutamia kauppakeskuksia. Kaupungin suosituin kauppakeskus on Galeries Layfayette.

Ilmasto

Heinäkuu on Béziersin kuumin kuukausi, jolloin keskilämpötila on noin 23 asetta. Kylmin kuukausi on tammikuu, jolloin lämpötila on keskimäärin 7 astetta. Lokakuussa Béziersissa sataa eniten.

Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot Béziersiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Béziers lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.