Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Carcassonne - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

avis
eury
alam
sixt
budg
nanl

Autonvuokraus Carcassonnen lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi loma historiallisessa Carcassonnessa tai salaisessa rantakohteessa Narbonnessa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Carcassonnen lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Carcassonnen lentokentällä?

Carcassonnen lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Budget, Avis, Europcar, Hertz, National, Thrifty, Alamo ja Dollar. Autovuokraamoiden vastaanottotiskit sijaitsevat sisääntuloterminaalin ympäristössä.

Tankkausasemat lähellä Carcassonnen lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Carcassonnen lentokentän lähettyviltä löytyy muutamiakin tankkausasemia, jotka ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa. Yksi tankkausasemista sijaitsee aivan lentokentän vieressä.

Carcassonnen lentokentän ympäristö autolla

Carcassonnen lentokentän virallinen nimi on Salvazan lentokenttä. Automatkaajille tämä on tärkeä tieto, koska virallinen nimi voi esiintyä paikallisissa liikennekylteissä sellaisenaan. Carcassonnen lentokenttä sijaitsee eteläranskalaisella Languedocin hallintoalueella noin kolmen kilometrin päässä Carcassonnen kaupungista. Kenttä sijaitsee noin 90 kilometriä Toulousesta kaakkoon.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Carcassonnen ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Carcassonnen lentokentältä.

Montpellier
Historiallinen Montpellier on ihanteellinen pysähdyspaikka viikonlopun mittaiselle vierailulle. Tässä 250 000 ihmisen kaupungissa on helppo yhdistää keskenään esimerkiksi kulttuuri- ja rantaloma – herkullisesta ruoasta puhumattakaan! Montpellierin kuuluisin nähtävyys on sen idyllinen vanhakaupunki, mutta päivänsä voi viettää myös shoppaillen ja vaikkapa akvaariossa mereneläviä ihmetellen. Kaikki tämä löytyy samasta paikasta eli suositusta viihdekeskus Odysseumista.

Carcassonnen lentokentältä Montpellieriin ajaa noin puolessatoista tunnissa teitä A9 ja A61 tai A75 ja A61 pitkin.

Narbonne
Narbonnea kutsutaan Ranskan ”salaiseksi rivieraksi”. Vaikka Carcassonne houkuttelee kesäsesongin aikaan enemmän turisteja, on tämä Välimeren rannalla sijaitseva helmi pysynyt vielä täysin ranskalaisten omana lomakeitaana. Narbonnessa asustelee vain 50 000 ihmistä, joten jos kaipaa automatkaltaan hengähdyshetken, on tämä rauhallinen merenrantakaupunki juuri oikea valinta siihen.

Carcassonnen lentokentältä Narbonneen ajaa noin 40 minuutissa tietä A61 pitkin.

Carcassonne
Carcassonne saattaa olla monelle tuttu lautapelin muodossa, mutta se on myös Auden departementin pääkaupunki Etelä-Ranskassa. Carcassonne on kiehtova linnoitettu kaupunki, joka löytyy Unescon maailmanperintöluettelosta. Keskiaikaisena kaupunkina Carcassonne ei ole helpoin ajettava, koska sen tiet ovat kapeita. Jos siis haluaa tutkimaan Carcassonnen vanhaa historiallista puolta, kannattaa auto jättää suosiolla joko kaupungin joen länsirannalla sijaitsevalle puolelle eli ”ville basseen” tai alueella sijaitseviin maanalaisiin parkkihalleihin.

Carcassonnen lentokentältä Carcassonneen ajaa noin 15 minuutissa tietä A61 pitkin.

Pysäköinti

Carcassonnessa linnoitusalueen tuntumassa pysäköinti on ratkaistu maanalaisilla parkkihalleilla, joissa tilaa riittää enemmän kuin hyvin. Carcassonnen keskiaikaisesta kaupungista löytyy muutamiakin suuria parkkihalleja ja niissä parkkipaikkojen määrä vaihtelee 250:stä aina 530:een. Maksullisen tienvarsipysäköinnin Carcassonnesta löytää Saint Louisista. Siellä pysäköinti maksaa 1.00 € / 1.5 h ja 2.00 € / 2.5 h*. Ilmaisen pysäköintimahdollisuuden taas löytää Saint Louisin Dômesta.

*Maksut voivat muuttua

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.