Lennot kohteesta Pariisi kohteeseen Kreeta

Lentotarjoukset kaupungista Pariisi maahan Kreeta

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Pariisi maahan Kreeta tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Pariisi maahan Kreeta

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:101 €, Iraklion
Halvin kuukausi lentääheinäkuu
Keskimääräinen lentoaika3 t 27 min
Halvin lähtölentoasemaPariisi Beauvais
Suosituin lentoyhtiöTransavia France

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Pariisi kohteeseen Kreeta seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 101 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kreeta, joka on 220 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Pariisi lentoasemalle Kreeta Hania on tällä hetkellä elokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Pariisi lentoasemalle Kreeta Heraklion on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Pariisi lentoasemalle Sitia on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Pariisi kohteeseen Kreeta lähtevät tiistai 2. heinäkuuta 2024.
Lentoasemat Pariisi Charles de Gaulle ja Pariisi Orly tarjoavat suorat lennot kohteeseen Kreeta.
Jos lentosi lähtee kaupungista Pariisi, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kreeta, on Iraklion. Halvin lentoasema kaupungin Iraklion lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Kreeta Heraklion.
Kaupungin Pariisi ja kohteen Kreeta välinen keskimääräinen lentoaika on 3 tuntia ja 27 minuuttia.
Suosituimmat lennot